Iskustvo ljubavnika pelena tinejdžerke

TI ČITAŠ


tigerstar x firestar

Iskustvo ljubavnika pelena tinejdžerke

Pripovijetka

Izzy je sasvim normalna 17-godišnja djevojčica. Voli slatku odjeću, simpatičan nakit i slatke dečke i djevojčice. Ali ona je tajna ... Voli nositi pelene. Ona razumije zašto, ali voli kako se osjećaju između njezinih nogu i udobnosti ...

#ABDL #odrasla osoba #pelena #lezbijka #sekiracijateška španarska priča

CH. 1: Prvi dan

126K 151 11 Writer: izzydiaperlover po izzydiaperlover
po izzydiaperlover Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Isabelle se probudi! Prvi je dan u školi i ne želite da kasnite. ' Majka mi je rekla s druge strane vrata moje spavaće sobe.
'Ja sam mama!' Odgovorio sam joj.
Nevoljko sam ustala iz kreveta i kad do ogledala u svojoj sobi.
'Nije loše Izzy. Trčanje ujutro stvarno se isplatilo. ' Rekao sam sebi kao da provjeravam sebe.
Bila sam oko 52 'i 115 kilograma. Bila sam napola meksička i napola crna pa sam imala kremastu karamelnu boju kože s dugom gustom tamnom crnom kosom. Imao sam djelomičnu šest paketa s kojima sam radio cijelo ljeto i neću lagati, ali izgledao sam vruće.
Tako se u ogledalo gledam na svoje tijelo od 17 godina. Nosila sam svoj omiljeni grudnjak Marvel Comics jer uvijek obično nosim grudnjak za spavanje.
Dok skeniram tijelo, gledam dolje u struk i počinjem se smiješiti. Tamo su bili. Moja najdraža stvar spavanja i doista o životu općenito ...
Moja pelena.
Da moja pelena.
Počeo sam nježno dodirivati ​​vanjsku stranu. Mokrila sam ga dok sam spavala. Samo sam stalno osjećala svoju pelenu jer su mi bile omiljena stvar u životu. Nisam siguran zašto sam imao tako neobičnu ljubav prema pelenama, ali jesam. Jednostavno je počelo kad sam imao oko 12 godina.
Imala sam četverogodišnjeg rođaka koji je spavao majice za spavanje i kad god bih išao posjetiti je imao je prostirke koje su samo ležale u njezinoj sobi. Kad god bih je vidio kako se trči u peleni i majici, jednostavno sam znala da i ja to želim učiniti. Pa kad bi svi kad spavali ili nisu bili u potrazi, uzeo bih neke ako bi je povukla i isprobala u sebi. Jedva se uklapaju jer je moja stražnjica bila velika za njih. Ali tog prvog trenutka kad sam ga stavio, zaljubio sam se. Znao sam da dugo želim nositi pelene. Bavio sam se cijelim potezima gotovo dvije godine i kad sam napunio 14 godina počeo sam plaćati svoje zadatke. Bilo mi je bez poteškoća jer ih je moj rođak prestao nositi prije gotovo godinu dana i prošlo je gotovo 6 mjeseci otkako sam obukao pelenu. Tako bih uštedio novac, a zatim se biciklom odvezao do male CVS trgovine i pogledao pelene. Bio sam veliki za potezanja pa sam kupio Goodnites pelene za dječje posteljice. Kad god bi me blagajnica čudno pogledala rekla bih joj da imam malog brata. Uvijek bih dobivao one dječake umjesto onih djevojčica jer su veće i na njima je bio svježiji dizajn ... I nisu bile ružičaste.
Imam mrzim ružičasto.
Ali kad bih se vratio kući, morao sam ih sakriti u svoju ladicu kako ih roditelji ne bi pronašli.
Pa, nije bilo ni 7 mjeseci kasnije prije nego što je majka počela njuškati po mojoj sobi prije nego što je pronašla moju ladicu tajnih stvari. Vibrator, dildo, druge seksualne igračke ... I moje pelene. Kad sam se vratio kući iz škole, posebno se suočila s pelenama i planula sam u suze. Sve sam joj rekao i da to nisam razumio, a ona me zagrlila i rekla mi da će sve biti u redu. Rekla mi je da ih mogu nastaviti nositi, a upravo će reći ocu da imam problem sa perutanjem kreveta i da im to pomaže. Nije mu se svidjelo, ali jednostavno je prihvatio nakon nekog vremena. Ubrzo sam počeo gledati putem interneta radeći neka istraživanja o ovom svom stanju i saznao sam da postoji čitava zajednica ljudi poput mene. Gotovo svi su odrasli i morali ste imati 18 godina da biste razgovarali s njima. Glupo je bilo gledati druge kako se druže u pelenama, a to još nisam mogao. Pa sam samo gledao.
Kvragu, bilo je puno vrućih djevojaka koje su nosile pelene.
Htjela sam ih upoznati i tako se lijepo poigrati s njima.
Ali nisam mogao pa bih samo gledao videozapise i slike i dodirivao se svojim vibratorom.
Počeo sam i s pronalaskom ovih zaista slatkih pelena koji su dizajnirani posebno za ljubitelje pelena poput mene, pa sam ih morao nabaviti. Bili su toliko ugodniji od Goodnitesa i toliko deblji! Nisam mogao ni zatvoriti noge. Oni su malo skuplji, ali dobio sam posao radeći u lokalnom kinu prije otprilike godinu dana. Platile su mi pelene i s time sam jako zadovoljan.

Isabelle, jesi li spremna? Prvi vam je dan seniorske godine i zakasnit ćete! ' Moja mama viknula je s dolje.
'Da, dolazim!' Viknuo sam
O, moj bože zaboravila sam danas prvi dan ako je starija godina. Za manje od 10 mjeseci završio bih srednju školu! Nisam imao pojma što ću raditi sa svojim životom, tek sam bio spreman izaći iz srednje škole.
Brzo sam skinula grudnjak i pelenu, oprala i obukla grudnjak Captain America s odgovarajućim gaćicama. Mislim da su svi moji grudnjaci i gaćice bili superherojski povezani. Obukao sam neke mršave traperice uz svoju potpuno novu majicu Guardians of the Galaxy.
Jednostavno sam toliko volio taj film i volim Marvelove stripove.
Obukao sam obrnutost, zgrabio svoj ruksak i potrčao niz stepenice do zadivljujućeg mirisa palačinki i jaja za stolom okružen mojom mamom, ocem i mojim bratom od 6 mjeseci. Moja je mama samo htjela imati jedno dijete, ali pretpostavljam da je morala pustiti tatu u gaće.
'Wow, zapravo danas nosiš hlače? Tako sam naviknut da te vidim u peleni i majici da te gotovo nisam prepoznao! ' Rekla je moja mama dok je moj otac nekako kimao.
'Pa prvi je dan moje starije godine i prilično sam siguran da me školski drugovi ne žele vidjeti u peleni.' Rekao sam. Što je vrlo istina. Ako bi itko saznao za moju tajnu, nasmijao bi me sve moje starije godine. Freshman bi mi se smijao i ne bih se zalagao za to. Osim toga, konačno sam bio popularan i nisam želio izgubiti taj status.
'Pa dobro, što god kažete.' Moja mama je rekla. 'Hoćeš li se jutros voziti u školu ili želiš da te odvezem?'
'Mislim da ću jutros doći autobusom s Evangeline.' Rekao sam.
'Ok ljubavi, samo budi siguran i ne ulazi u probleme.' - rekla je mama.
'Bit ću savršeno u redu', rekao sam dok sam gurao palačinke niz grlo.
Čujem auto kako lupa vani na našem prilazu.
'To je ona!! Ok, vidimo se kasnije! Rekla sam dok sam istrčala kroz vrata.
Evangeline je bila. Vozila je srebrni Chevy automobil i imala je slatku cvjetnu haljinu koja je na nju bila baš tako draga.
'Hej, seksi izgleda tamo dobro!' Rekao sam joj u šali
'Oh, ova stara stvar? Upravo sam je povukao s poda u svojoj sobi. ' - rekla je s osmijehom na licu.
Evangeline je bila zaista slatka djevojka. bila je pomiješana poput mene i imala je dugu tamnu crnu kosu. Nije bila mršava, ali gusta i imala je lude obline. Imala je veliko dupe i velike sise ... D šalice ako moram pogoditi. Ali vidio sam grudnjake i prije, pa sam prilično siguran da sam u pravu. Ako se nisam drolio nad njezinim sisama, silno sam je gledao u dupe.
Bože, bila je tako vruća.
Ali nisam je mogao dobiti. Mislim, bili smo najbolji prijatelji od prve godine. Poprilično sam znala sve o njoj i prilično je znala sve o meni ...
Pa osim što nosim pelene.
Htio sam joj reći, ali samo smo nekoliko godina bili prijatelji i osjećao sam se kao da joj kažem da će misliti da sam ja čudan i da ću pokvariti naše prijateljstvo.
'Hej Izzy, hoćeš li ući ili ćeš samo zuriti u moje sise?'
O, pucao je kako sam buljio? Izgubio sam se u pomisli da je nisam ni primijetio.
'Oh, umukni, nisam zurio u tvoje sise, razmišljao sam zašto uopće idem u školu.' Rekao sam joj kad sam ušao u auto.
'Jer je tvoja starija godina glupača! Posljednji je put kada trebate lutati dvoranama ove jezive srednje škole i posljednji put ste je smatrali djetetom. ' Rekla mi je dok smo se izvlačili s mog prilaza. Stalno smo razgovarali o slučajnim stvarima kao što su škola, dječaci i djevojčice jer smo oboje bili bi.
Samo sam neprestano zurio u njezine sise jer su bile baš tako seksi i fenomenalne.
'Oči su mi gore, Izzy nije u mojim grudima.' Rekla mi je dok smo se parkirali na školskom parkiralištu.
'Da, žao mi je što jutros puno razmišljam.' Rekao sam.
'Jesu li tvoje misli u mojim sisama? Jer ih nigdje ne vidim. Morate paziti na nešto drugo, Izzy. ' Nasmijala se kad je počela izlaziti iz automobila.
Polako sam izašao iz auta spuštene glave, osjećajući se krivim što ju je ovako degradirao.
'Izzy je sve u redu?' - pitala me Evangeline dok sam grabila stvari iz njenog automobila.
Jutro je zvonilo.
'Zakasnili bismo na nastavu ako ne nastavimo.' Rekao sam dok sam brzo pobjegao da nađem svoju prvu nastavu.
Osjećala sam se krivom što sam zurila u njezine sise. Mislim, bila je nevjerojatna i lijepa djevojka i ima najnevjerovatniju osobnost. I ona je više od samo komada mesa. Ako bih se tako ponašao prema njoj, ne bih se razlikovao od dečkiju koji su je cijelo vrijeme udarali. Znao sam koji mi je cilj prvi tjedan ako je starija godina. Napokon sam bila spremna reći Evangeline istinu. Htjela sam poljubiti Evangeline i reći joj kako se stvarno osjećam prema njoj i ako dobro reagira na to, ona će biti prva osoba koja je znala da volim nositi pelene.