Kralj lavova pare

TI ČITAŠ


Kralj lavova pare

romantika

Meh p.s ovu priču čine dvije različite osobe. Ja sam njen prijatelj koji je dodao ovo uređivanje

#kako #Cumming #lionkingshipsKiara simba

1,7K 3 1 Writer: jasirixkionforever od jasirixkionforever
po jasirixkionforever Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Simba je legao i gledao u Kiara i kovu razgovarajući o tome. Simba je lizao usne dok je gledao člana kovusa s sperma na njemu i kiaras maca s sperma kaplje iz njega. Nakon što je kovu otrčao s nalom kako bi otišao u lov ili možda pomogao nali svojim toplinskim simbom otišao je do Kiara.

Hej princezo, kako moja djevojčica radi u svojoj prvoj vrućini kao odrasla osoba, rekao je simba. Prilično dobra kovu pomogla mi je puno, rekla je Kiara dok je sjedila i pokazala simbu kako joj je pička natopljena spermom. A možda ćemo dobiti mladunce, rekla je Kiara. Veliki bolesni imaju unuke, rekao je simba. Prije nego što je Kiara mogla reći nešto simba siad, hej Kiara, kako bi vam otac znao da vam pomaže s toplinom, rekao je simba dok je prekrio člana repom.


To .... to zvuči sjajno, sramežljivo je rekla Kiara. Pa onda me slijedi, rekao je simba. Kiara i simba hodali su do skrovišta koje je simba odvela Kiara kad je bila mlada da bi razgovarala. Ovdje nas nitko neće pronaći, rekao je simba dok pokriva izlaz plažama i lišćem. Jeste li spremni princezo, simba provalili. Ja sam tata, rekla je Kiara dok je legla i zamahnula repom. Tako sam i ja, rekao je simba.

Simba je legao na Kiara i odmah gurnuo svog člana u kiaras macu. Simba je gurnuo svog člana sve dublje u macu svoje kćeri. Njene zidove već je razvukao član kovusa, tako da u osnovi njihovi članovi osjećaju isto, ali kovus je puno veći XD.


Simba je zgrabila kiaras za vrat i gurnula ga još dublje u nju natjeravši je da malo zaplače. Ughhnnnhh, Kiara je zastenjala. Simba je gunđala dok je stenjala. DADDY mhhhhhhh jebi me, Kiara je vrisnula. O princezo, jecala je simba. Ja ću ughhhhhhnuhhh c.cum, simba urlao. Završio je kiaras u mačkicu, pomiješao se s mačjim sokovima koje je pustila.

Simba je otkopčao Kiara i legao na leđa teško disući. Kiara je ustala i sisala člana simbasa. Simba se ispružio dok je dizao dupe u zrak.


Kiara je skočila na simbu i prikovala ga za trbuh. Kiara što radiš, urla Simba. Kiara je pljesnula pizdu o simpatičnom šupku. Snažno ga je grlila dok je ispuštala maca sokove u šupak. Kiara, simba je promucao dok je osjećao kako joj se pički sokovi ulijevaju u šupak.

Kiara je ugrizla za vrat simbasa i snažnije ga zagrlila u dupe nego prije. Nakon što je Kiara završila, položila je na leđa dok je kleknula. Simba je sjedio i lizao svoj šupak, a zatim je s vražjim osmijehom pogledao Kiara. Prišao joj je i gurnuo mu jezik duboko u njezinu pičku čisteći je. Liznuo je sve spermu iz nje, a zatim izvukao.

Poljubio ju je prenoseći spermu na njegov jezik u njezina usta, poljubili su je malo zatim izvukli. Kiara koja je bila sjajna, simba panted. Zahvaljujući tati možemo se vratiti na ponos rock prije no što kovu i majka primijete, rekla je Kiara.

Kiara i simba hodali su do stijene ponosa i ušetali su se u šumu kako bi vidjeli kovu i nala kako se spajaju s drugim. Oh simba Kiara, vratila si se, rekla je nala dok je skakala gore. Uh .... to je ... nije ono što misliš, kovu je promucao. Sve je u redu i ja i Kiara moramo vam reći i dečki, rekao je simba.


Što je, pitao je kovu dok ih je gledao. Pa ja i Kiara jebemo vas iza leđa, rekao je simba. Uh, ima nešto što ja i nala moram reći da su rekli dva kovua. Što je, reče Simba. Ja i nala smo jebali i vas iza leđa, rekao je kovu. Onda je to u redu, imam ideju za nas četvero, rekao je simba.

Hoće li se organizirati jebena zabava samo između nas četvorice, rekao je simba. Za sada idemo s našim redovitim prijateljima dok se ne dogodi zabava, rekla je nala. Sjajna ideja, rekao je kovu dok je dotrčao do Kiara, prikovao je i stavio mu se povećavajući član uspravljen uz njezinu pičku.

Pa, vas dvoje se zabavljate dok se ja i nala malo zabavljamo, rekao je simba. Idemo Kiara, rekao je kovu dok je vrhom njegovog člana dodirnuo ulaz njezine mačke. Hoćeš li me stvarno zadirkivati, rekla je Kiara. Ne zadugo, rekao je kovu. Ahem kako bi vas dvoje odveli na drugo mjesto, rekla je nala.

Oh oprosti nala izvini simba sjajna ideja, rekao je kovu. Žao, rekli su Kiara i kovus dok su odlazili. Zbogom, nala i simba rekli su dok su jedni drugima lizali.
a kad ne može Im, pokušati ću još malo i pitati sviđa li joj se