Nadnaravna maštanja

TI ČITAŠNadnaravna maštanja

fanfiction

Samo neke nadnaravne mašte. Ja nemam nikakve veze sa natprirodnim. Ali sve sam to napisao, ali slobodno tražite stvari! ODGOVORNOST: NEMA JAMSTVA DA ĆU PISATI VAŠU IMAGINU.

#Balthazar #castiel #dekan #Gabriel #Lucifer #oneshots #sam #nadnaravan #winchestersbts fanchant imena

Imam što ?! Nadnaravni čitač

58.8K 1.3K 911 Writer: AvengingSupernatural od AvengingSupernatural
po AvengingSupernatural Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Toliko mrzim vještice. ' Dean je gunđao bacajući svoje lovačke potrepštine u prtljažnik 67 Impala.

Ti i ja smo Dean. Ta čarolija koju je bacila na nas dvoje bila je čudna, kao da se ništa nije dogodilo. ' Žalili ste se s njim, skočivši na stražnje sjedalo.Znam! Hoću reći, ako ćeš žrtvovati punu krv i sve za čaroliju, bolje će raditi. Izuzela nam je prilično velik komad iz naručja! ' Dean je pretjerano podigao ruke.

Mislim da još uvijek krvarim od toga. ' Promrmljao si gledajući tvoju krvavu ruku.

Oh, prestani kukati, samo budi zahvalan što se ništa nije dogodilo. ' Sam je progovorio, na licu mu se naljutio iznervirani pogled.Vaša ljubomorna momčad niste pogodili neispravnu čaroliju. ' Dean je pucao u leđa.

Zašto biste bili ljubomorni na tog dekana? Tko želi biti pogođen čarolijom, kretenu? ' Sam baci pogled na starijeg brata.

Želite .. Udarajte se ... Čarolija, moronu. ' Dean je zateturao dok ste pokušavali povratiti držanje od smijeha guzice na stražnjem sjedalu.

Lijepo se vrati, Dean. Rekli ste lovcu na slatke jabuke.

Začepi.'

Vožnja natrag do motela bila je tiha, ali vi i Dean ste imali čudan osjećaj u trbuhu. Očištio si to kao živce. Stigli ste do motela upravo na vrijeme, jer ste se vi i Dean tamo i tamo prošli.

Dekan! N / N! Probudi se!' - vikao je Sam dok su vas oboje na krevetima i čekao jutro do vas da se napokon probudite.

tužna priča o ljubavi zbog koje plačeš

Dekan? Sa- AHHHH! ' Glas koji ste čuli nije bio vaš mekan i osjetljiv ženski glas. Ali hrapav, zloban glas. Ali glas je vrisnuo poput djevojke. Spustio si pogled na svoje tijelo. Imali ste kratku kosu, mišićavu figuru, a sad kurac. Upravo ste izmjenili tijela s Deanom.

Koji vrag! ' Sam te je širokim očima pogledao prema bratu.

Pitali ste svoje spavaće tijelo bojeći se onoga što je vještica napravila vama dvojici.

Dean se probudio u tvom tijelu. 'Što, Y / N! Zašto si u mom tijelu! Zašto sam u tvom! ' Glas ti je viknuo. Dean je ustao, gledajući gore i dolje prema svom tijelu. Meka koža, duga kosa i boobs.

Bila je to gadna vještica! Znao sam da je ta čarolija dobra da bi bila istinita! ' Iznervirano ste digli ruke, primjećujući koliko su vam se mišići nagnuli.

K vragu! Kako to možemo popraviti? ' Dean je pogledao Sama koji se trenutno smijao guzici.

SAM! Obratiti pažnju!' Zabio si stopalo, bilo je nekako čudno jer si zaustavio stopalo kao tip. Da, uopće nije gay.

kako postati djevojka s magijom

Oprostite, ne, ali to je samo tako smiješno! u redu u redu. To možemo shvatiti. DEKAN!' Pogledao si prema svom tijelu. Dean vam je pokrao boobs, kao i zgrabio ih.

Što? Sad imam sise, ne moram se seksati da bih ih osjetila. On se nacerio, i dalje osjećajući vaše sise.

Dobiti. Vaš. Ruke. Isključeno. Dickface. Prevalili ste ga i otprilike ga udarali sve dok se niste sjetili da ćete sami udarati.

Nisam li ja onaj koji ima kurac, sjećaš se? ' Podigao je obrve prema tebi.

Sranje! Imam kurac! ZAŠTO!' Spustio si pogled na međunožje i uzdahnuo. Ali sjetili ste se nečeg vrlo važnog. Bili ste na mjesecu, pa je tehnički Dean bio. Nasmiješila mu se, prekriživši ruke na prsima.

Zašto me gledaš kao da sam narasla još jedna ruka? Zdravo? Wha-! Ah!” Dean je od bolova uhvatio sredinu. Grčevi. 'Kakva je to grozna bol koju osjećam prema ... mojoj ... znate.' Dean je šištao.

Promovirane priče

Također će vam se svidjeti