Super smash bros Reader limuna

TI ČITAŠ


Super smash bros Reader limuna

romantika

Knjiga limuna za super smash bros nadam se da ćete uživati! Ima dječaka, djevojčicu i djevojčicu

#Bayonetta #femalecorrin #ike #limuni #veza #littlemac #Lucina #malecorrin #marth #namemoressbcharactershere #palutena #breskva #Roy #Samus #šeik #zmija #ssb #ssb64 #ssbb #ssbm #ssbu #xreader #ZeldaMuški čitač nula odijela Samus

1,8 K 5 7 Writer: Biweirdo8 autor Biweirdo8
po Biweirdo8 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Ovo je zatražio jblue0164 hvala na prijedlogu!

Btw WOC je oružje izbora
u svakom slučaju


moram pišati priču

Čitatelji POV

Samus i ja smo išli na turnir koji smo imali zakazan za 15 sati, išli smo prema uzrasnoj vezi i Zelda. Nakon turnira obećao sam Samusu lijep sastanak na cvjetnom polju. Svejedno smo nastavili put do turnira dok nismo stigli. Oboje smo izašli na pozornicu u borbenim stajalištima kao poveznica, a Zelda je stigla i učinila isto. Brojač je odbrojavao 3 ... 2 ... 1 ... Idi ja i Samus požurili smo do Zelde i povezali se. Zelda je počela bacati vatrene kugle na nas dok su u nas pucale strijele. Izbjegli smo ih i samus je omamio udario Zeldu i pucao je u zrak. Krenuo sam prema vezi udarajući ga s mojom WOC koja mu je poslala letenje nisam znao zašto ga je poslao da leti na 0%, ali tada sam shvatio da sam naletio na gljivu što me čini većom.


Vremenski prolazak kroz borbu koju vam je donio Mr game i gleda stražnjice

Turnir smo osvojili sa samo nekoliko ogrebotina. Samus je imao odijelo pa je bila u redu. Link i Zelda rekli su nam da se borimo jako dobro i da napravimo odličnu ekipu tako da je bilo lijepo. Ja i samus hodali smo u zajedničku sobu Im the lansion. Samus je izišao iz odijela, stavljajući poseban kofer. Zatim je izvukla malo vina rekavši: 'Imamo dana, ovdje je vani prilično hladno. Bila je u pravu da je vani dosta hladno kad sada razmislim. Zatim je dobila dvije čaše za vino u koje smo oboje sjedili, ležali smo na krevetu, razgovarali i smijali se satima. uskoro smo bili pomalo napijeni od vina.


Samus se popeo na mene i poljubio me počevši se šminkati. Počela mi je skinuti košulju i hlače dok sam skidao njezino odijelo. Ostala sam sa svojim boksericama, a ona je ostala u grudnjaku i gaćama. Potom me je počela zadirkivati ​​ližući me po boksericama, a jezik joj je lagano dodirivao ispupčenje u mojim boksericama. Natezala sam se uhvativši je za kosu govoreći joj da prestane da se muči, obvezala se i skinula moje bokserice gledajući kako moj član izlazi. Prebacio sam je na leđa ližući bradavice kroz grudnjak. Ona stenjala, a ja sam joj jednim potezom skinuo grudnjak i lizao joj otkrivene bradavice.

krajnje osvete

Ona je stegnula bokove uz mog člana, stenjala sam dok sam joj zadirkivala odjevenu ženskost. Opet je zakopala bokove kako bi stvorila još trenja. Nisam ga mogao uzeti, raskinuo sam gaćice i gurnuo ih unutra. Dotaknula je posteljinu i zacviljela od boli. Čekao sam da se prilagodi dok sam joj brisala suze. Ona se prilagodila i ja sam počeo gurati unutra i to je stenjala i ja sam stenjala. Molio je okus! i jesam. Krenuo sam što brže i napornije. Samus nas je prebacio naopako i poskakivao. Prišao sam blizu dok je samus cummirao i sišao i počeo me zadavati. Kumirala sam joj u ustima dok ga je gutala i ležala pored mene.

Volim te N / N, volim te do samusa.
Obojica smo zaspali u rukama jedni drugima.

584 riječi Izvini, nedavno sam bio zauzet i razboleo se, pa još uvijek sam bolestan, ali nije loše, pa sam mislio da bih mogao i malo poglavlja. pa ionako hvala na čitanju i ako želite predložiti to bi bilo sjajno i ako želite predložiti nešto drugo onda SSB onda idite na moju knjigu prijedloga. u svakom slučaju Pozdrav moj malo vragovi & # xFF40 /