Steamy Nights - knjiga erotičnih, parobnih seksualnih priča

TI ČITAŠ


Steamy Nights - knjiga erotičnih, parobnih seksualnih priča

romantika

Te su priče vrući, erotski i pare seksualni susreti o kojima sanjam ili sam ih doživio, ali neću vam reći koje se temelje na istinitim događajima ili ne! Uživati! ZADRUGA ZADRUGE! Ocijenjeno-R

#prljav #ljubav #pun pare #pričePriča jedna

189K 424 16 Writer: nickibby24 od nickibby24
po nickibby24 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Moja sestra je bila u posjeti mog supruga i ja i trebala je biti gotova u naredna dva sata. Jedini problem s tim je što je u našoj kući bio nered.

Morao sam impresionirati sestru. Njezin izgled nije bio lijep kao moj, ali nekako je imala sve dečke nakon toga nju, Pogoršalo me što je i ona bila uspješnija od mene, a imali smo i pomalo rivalstva između toga tko bi mogao biti najbolji. Naravno, ovo se nikada nije izgovaralo glasno - više je to bilo tiho prepiranje s nama.


Upravo sam završio s puno rublja, nakon što sam ga morao pokupiti iz cijele kuće. Sada, jedino što je trebalo učiniti bilo je odjenuti se za večer.

tokyo teddy bear lyrics na engleskom

Planirali smo da moja sestra dođe na večeru, koja je bila oko šest sati, ali počeo sam se oblačiti u četiri, samo da budem siguran u slučaju da se pojavi prije. Obukao sam usku crnu haljinu niskog kroja znajući da moram pokazati svoje sise jer je to jedino što je moje bilo veće od njezinog - osim bankovnog računa i njezinog ega.


Ušao sam u kupaonicu, gdje je sav moj nakit visio na polici preko puta umivaonika. Polica je bila visoka, ali počela je dovoljno niska gdje sam se morala sagnuti, tako da je bilo puno mjesta za pohranu mog obilja nakita.

Tražio sam određenu ogrlicu koja bi se savršeno slagala s mojom haljinom, a kad sam je našao na samoj donjoj polici, nagnuo sam se, guza mi je diskretno bila izložena ispod haljine. Odmarao sam ruku o zidu kupaonice dok sam se sagnuo niže, pokušavajući doći do nje, kad sam čuo kako se vrata zatvaraju i ruka moga muža našla je put do mojih i čvrsto je stisnula oko moje na zidu. Nasmiješila sam se dok je donosio njegovo tijelo do leđa.


stephanie cordato vruće

Dušo, prestani se toliko brinuti - rekao je glatko. Druga mu se ruka odmarala otraga, a ja sam se prestao brinuti ogrlicu. Osjetio sam kako se osjećam u njegovom tijelu blizu moga, ali on se malo povukao i počeo mi grickati dupe.

Tanji, kakav pametan izbor ”, procijedio je, a ruke su mu postajale jače. Moj stomak je učinio praktički cijele guze na raspolaganju, i masirao je oba prije nego što je pomaknuo ruku prema mom ulazu. Trljao mi je zaklopke, natjerao me da stanem, a ja sam čelom pritisnuo zid.

Mmm ... hajde dušo, stani, moramo se pripremiti ', molila sam.

To je kad je prestao, a ja sam se namrštio. Okretao me oko sebe i otvoreno se okačio na moje grudi, koje su bile uglavnom izložene. Nasmiješio sam mu se, a on je srušio usne na moje. Njegov je jezik odmah prošao kroz moja usta dok je spuštao tanke kaiševe moje haljine, otkrivajući moje nadasve grudi.


Do sad mi je cijela haljina pala na zemlju, tako da sam nosio samo remenje. Stalno me je strastveno ljubio dok se igrao s mojim grudima, valjajući mi bradavice među prstima. Zastala sam, već natapajući mokro i trebajući ga u meni. Uzeo sam trenutak da se mazim oko remena, skidajući se s njega. Ruke su mi pronašle njegovu košulju, a poljubac sam slomio da ga odvrnem od vrha. Smrznuo je usne natrag ubrzo nakon toga, a ja sam raskopčao remen i gurnuo gaće dolje da mu otkrijem erekciju.

priča o lezbijskim tinejdžerima

Hajde ', uzdahnuo sam ubrzano dok sam skakao i omotao noge oko njega. Doveo me da se odmorim na sudoperu, i dalje me poljubivši, i protrljao svog prijatelja na moj ulaz. Toliko se malo gurnuo, a ja sam se naslonila glavu na ogledalo, zatvorivši oči za ono što će uskoro nastupiti.

Tada ga je ugurao na sve strane. Nervirali su mi živci na njegovu ulazu. 'Ohhh!” Vrisnuo sam. 'Mmm, da, oohhhhh! Bože, uzmi me teže! '

Izvukao se samo kako bi zaglavio još jače i brže. Stalno je gurao unutra i van, stenjao je i stenjao zajedno sa mnom. Ubrzo je počeo dahtati, ni blizu vrhunaca, iako sam do sada imao tisuće orgazama. Stisnem zube dok imam još jednog i to traje još deset minuta prije nego što začujemo zvono na vratima.

Nevoljko se izvlači, šapćući: 'Pa, završi to kasnije.'

Namrštim se i obučem se zajedno s njim dok idemo sresti moju sestru na vratima.

Rano kao i uvijek.