Soul Eater Reader One-Shots

TI ČITAŠ


Soul Eater Reader One-Shots

fanfiction

Kratke ljubavne priče o vama i vašem omiljenom liku Soul Eater! NE posjedujem Soul Eater ili korištene fotografije.

#anime #crno #BLACKSTAR #deaththekid #deaththekidd #osoba koja jede #evans #dijete #Kidd #jedan #Oneshot #čitač #šut #snimke #duša #Soul Eater #souleaterevans #soulevans #zvijezda #xreaderČitava zvijezda sramežljiva!

5.1K 182 171 Writer: Kerpooflets od Kerpooflets
po Kerpooflets Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Black Star je ušao u klasu kao i uvijek. osmijeh velikog magarca, hodajući kao da mu je nešto pogurao dupe, a najbolje od svega, njegova stvarna guza. Da, Black Star je imao plijen.

Uzdahnula sam i zurila u to, znajući da to nikada neće biti moje, ali svejedno je bilo zabavno fantazirati.


Ime, istrgni iz toga. ' Liz je pukla prstima ispred mog lica.

Zateturao sam i protrljao oči. Liz je znala kako sam dječako luda i znala je da je ZNAJU Crnu zvijezdu uvijek na pameti.


Opet razmišljaš o njegovoj guzici? Liz se nasmiješila i nasmijala se. Nervozno sam se nasmijala.

Ne, Liz, luda si. '


Priđite mu i pozdravite! ' Liz je predložila uz osmijeh. Gledao sam je u prazno, a zatim se usredotočio na sliku sebe kako pokušavam doći do Crne zvezde i zapravo razgovarati s njim.

Pitao sam ravnodušno. Liz je prevrnula očima i zgrabila me za ramena.

Liz me počela tresti.

Glava mi je dizala naprijed-natrag i počeo sam vrtoglavicu.


Glas crnih zvijezda prodirao mi je u uši. Bio je tako glasan, ali iako su mi uši vjerojatno krvarile, nije me bilo briga. Crna zvezda je rekla, zdravo ja.

Rekao sam što sam glasnije i samopouzdano mogao, ali to je i dalje izašlo kao tiho mucanje.

Zvono je zazvonilo i Stein je ušao.

Crna zvijezda pošto ste tako željni razgovarati s Nameom, obojica možete otići u ured i ponijeti mi neke papire. ' Zapovjedio je Stein. Black Star se nacerio i uzeo me za ruku.

Njegove su ruke bile iznenađujuće mekane i kleknuo sam prije nego što me izvukao sa sjedala i istrčao kroz vrata vrišteći,

Krećemo u avanturu! '

Jednom kad smo se nalazili na pola puta u hodniku, Black Star se zaustavio i okrenuo se prema meni s velikim osmijehom na licu. Bio je to najveći prokleti osmijeh koji sam ikad vidio u cijelom životu i iskreno me prestrašio nekoliko sekundi.

čovječe, jesi li dobar? ' - upitala je Crna zvijezda kad je vidio moj prestravljeni izraz. Djelovao je istinski zabrinuto, što me još više uplašilo. Prema onome što sam vidio, Crnu zvezdu kao da se nikada nije brinulo ni o čemu drugom osim o treningu i sebi.

Psihički sam šamario sebe.

Ja sam dobro ... ', šapnula sam.

Možete razgovarati, znate. ' Crna zvijezda mi je rekla. Uzdahnula sam i čekala da on kaže nešto poput: 'ti si tako tih' ili 'nikad nisam čuo da govoriš' ili 'zašto ne pričaš', ali umjesto toga rekao je:

Želim razgovarati s tobom, Ime. Znam da sam tako velika zvijezda i još uvijek, ali nasmijao se i primio me za ruku. 'To sam samo ja, ne smiješ se bojati, biti neugodno ili bilo što drugo.'

srce mi se doslovno zaustavilo. Brzo sam se vratio i prihvatio ono što je rekao. Sa svakom riječi počeo sam se smiješiti sve veći i veći, a moje samopouzdanje je lagano raslo.

O čemu želite razgovarati? ' - upitah, cvrkućući iznutra zbog toga koliko sam mucao.

Crna zvijezda reče i nasmiješi se: 'Ne mogu te čuti.' Nagnuo se uho bliže meni i nasmiješio se. Nisam se mogao suzdržati, ali nasmiješiti se.

O čemu želiš pričati?' - ponovo sam pitao i lagano se nasmijao. Bila sam ponosna na sebe što sam tako glatko izgovorila rečenicu, posebno Crnoj zvezdi.

Počela je crna zvijezda i pogledala me, 'daj da razgovaramo o tome kako si slatka slatka.'

To je bilo to. Bio sam gotov, mrtav, pokojnik, muerto, disparu. Toliko sam otišao, mogao sam osjetiti vrućinu koja dolazi iz pakla, a sotona me je spremno povukao u jamu u kojoj sam i pripadao.

Ime, čak si ljupkiji kad crveniš. “Nasmijala se Crna zvijezda.

Došao sam do zaključka da me ovaj dječak pokušava ubiti.

Hvala vam.' Napokon sam šapnuo nakon šest sekundi najneugodnije tišine koju sam ikad doživio.

Mislim, nisi tako sladak kao ja ... 'Black Star je počeo dalje sa svojim uobičajenim' Im the most, Im a God! ' Sranje, ali mene su privukli njegovo samopouzdanje i duh. Suprotnosti privlače, zar ne?

Nastavio je ono što se činilo satima, govoreći mi svoje ciljeve i snove. Cijelo vrijeme sam sjedila i gledala ga, smiješeći se i kimnuvši glavom na stvari koje bi rekao.

Želim ići po mjesta i raditi stvari ', napokon je rekao,' i želim sve te stvari učiniti s tobom, Ime. '

Oči su mi se proširile i osjećao sam se kao da sam u nekoj vrsti filma ili knjige. Super popularni momak koji pada za stidljivu djevojku koja sjedi u stražnjem dijelu razreda? Činilo se prilično klišejem.

W-zašto? Čak me ni ne poznaješ ... «rekao sam i pogledao ga.

Želim te ipak znati. ' Odgovorio je tiho i dodirnuo mi obraz. Zagledao sam se u njega i pogledao ga u oči. Pogledao je u moje i sretno uzdahnuo.

Zaljubljujem se u tebe, Ime, tako da ćeš biti spreman da me uhvatiš. '

nadgledati brigitte x muški čitač limun

Poljubili smo se. Bilo je mekano i ljupko, a usne su mu bile zalijepljene za moje. Povukli smo se, a on me je zagrlio.

Idemo uzeti one papire, dušo. '

U redu, znam da ovo nije najbolje, a nisam siguran jesam li dobro sramežljiv, jer nisam baš stidljiva osoba, ali pokušao sam i to je traženo kao dva puta, ahahaha, ali samo sam htio nešto izvaditi tu za vas momci i ozbiljno frajeri ako nešto nema smisla u ovom molim vas, pokažite mi Bc je stvarno kasno u noć i idek ono što radim ja vjerojatno prepisati ovaj lmao