Silent Hill One Shots

202 6 0 Writer: B17E0F87 autor: B17E0F87
po B17E0F87 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Zaboga, nemoj reći da te nisam upozorio ...
Tražio: @MiylyneCookJames je potrčao u drugu sobu, hiperventilirajući. Nije znao kamo dalje. Sve oko njega izgledalo je isto. Zatim se opet sve u Silent Hillu također promijenilo. Činilo se da to nema smisla, ali istodobno se i dogodilo. Svako teškoće ovisilo je o pojedinačnoj osobi.

Iz niotkuda mu se pravocrvena jakna zakucala, divljajući konvulzija. James je ispalio nekoliko metaka na to, a na njegovu užas, ponestalo je metaka. Pokušao je ponovno učitati, ali pištolj mu je izbio iz ruke. Bio je gotov za to, sve je tu.Ravna jakna je vrisnula u agoniji kao nešto što ju je snažno odgurnulo od Jamesa. Čovjek je podigao pogled i zamalo mu povratio želučane obloge kad je vidio što mu je spasilo život. Ogromno stvorenje s jednako ogromnom glavom u obliku trokuta podiglo je Ravna jakna u zrak i stisnulo šaku oko grla manjih bića.

dimenzije banera

Uslijed drobljenja kostiju začuo se užasan grcajući zvuk. Zatim je Ravna jakna zaplakala. Piramidalna glava bacila je leš u stranu i spustila pogled na uplašenog Jamesa koji je bio zarobljen u užasnutoj fascinaciji.Jamessine oči su se povlačile duž tijela bića. Izduženi mišići, oštar mač veličine avionskog krila i hipnotično, smireno disanje, dovodeći glave piramida i trbušnjake.

Piramidalna glava samo je stajala tamo, stežući i popuštajući stisak svog mača. James je pažljivo ispružio jednom rukom milujući ožiljčana prsa u Piramidi. Činilo se da je čovjek na trenutak zaboravio točno gdje se nalazi, kao što on i ovaj prelijepi demon više nisu bili u Silent Hillu.

Kao odgovor, Piramida Glava se nagnula i rastrgala odjeću Jamess. Ljudi, ne znam mogu li se psihički ponašati u tome ... oh bogu, moram!virtualni seljaci podrijetlo 2 zagonetka 7

Piramidalna glava je podigla Jamesa i naslonila ga na zid jednom rukom. S drugom je izvukao svoj debeli, sočni pikantni penis. 'Sada znam zašto sam ovdje ...', prošaptao je James, željno očekujući prijekor koji su mu nanijeli grijesi. 'Tu sam da te kaznim ... Hvala ti za ovo...'

Piramidalna glava odavala je guturalni stenjaj, onaj koji nije zvučao prijeteće ili opuštajuće. Brzim se potiskom probio u mans anus. Jebati. James se namrštio na usta. O sine keks, čak ni njegova supruga nije ga toliko zadovoljavala kad je bila živa jer je ovaj kurac bio veći od bilo kojeg prsta ili dildoa koji je ikada postojao!

natprirodni citati o kruliju

A potisak je samo nastavio da se počinje, isprva polako, a zatim je tako brza krv došla iz kukca Jamess. Muškarac je imao višestruke orgazme koji su praktično poslali njegovo osjetljivo ljudsko tijelo u niz ozbiljnih seksualnih napadaja od osjetilnog zavođenja.

Činilo se da se Pyramid Head bolje provodio od svog novopečenog ropkinje, jer nijedna medicinska sestra u Silent Hillu ne može biti tako uska. Majko ovo sranje! Došlo je stvorenje, tvrdo i snažno, sve dok muški želudac nije bio pun vrele sperme.

Kliznuvši van, Pyramid Head je spustio dahnući kapuljač koji je pljuštao Jamesu na pod, stavio penis u gaće i prebacio mač preko ramena, zastajući jednom da potapša muškarca po glavi prije nego što se udalji.

Idem u pakao zbog ovoga. : Žao mi je.