KRATKE PRIČE ZA odrasle

TI ČITAŠ


KRATKE PRIČE ZA odrasle

Opća fikcija

Imam niz priča za odrasle, nadam se da se na njih ne gleda kao da su previše nepristojne.

TAROVE TITOVE

21,2 K 7 4 Writer: GeorgeOnline autor GeorgeOnline
po GeorgeOnline Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Ogromne su. Zašto je morala nositi tako niski rez? Obično sam takav stidljiv tip i ne bih generalno gledao u tom smjeru, ali nisam si mogao pomoći. Sigurno me uhvatila oči kako lutaju barem nekoliko puta. Definitivno je ima. Nagnula se naprijed više puta.Na istom mjestu radim već otprilike dvanaest i pol godina. Oduvijek mi je bila svrha nikada ne izlaziti s nekim s kime radim. Uvijek se stvarno umiješam u vezu, pa kad završim obično je dobro da više ne moram vidjeti bivšu drugu polovicu. Moje srce obično završi potučeno i izmučeno, ali život ide dalje i uvijek je lakše ne vidjeti bivšu damu kojoj je moje srce pripadalo, pa kad je Tara prvi put došla na razgovor, nisam samo mislila da je on lijepa djevojka, već i ja mislio da je i ona prilično lijepa.

Bilo me vrlo iznenađujuće kad sam saznala da je ona obožavatelj hrvanja i to je ono što nas je prvo pokrenulo u razgovoru. Velika sam vremena u hrvanju. Bilo je to prije nekoliko godina kad je Tara prvi put došla na razgovor. Shed redovno radite na kraju moje smjene. Radili smo u različitim odjelima i gdje sam uvijek radio dovršio prije njezinog. Još tada sam tako želio biti s njom, ali imao sam svoje pravilo i pored toga, ona je više od dvanaest godina mlađa od mene. Pretpostavljam da nema ništa loše. Ona je ipak odrasla žena.


nasumična imena škola

Jedne večeri, posebno sam spomenuo da mi dolazi slobodan dan i razmišljao bih da ću gledati film nešto što bih lako mogao učiniti, ali kad sam ga pitao, bio je to s prijateljskim intenzitetom.

Svejedno smo zamijenili telefonske brojeve i bio sam jako iznenađen kad sam primio tekst od Tare u kojem stoji da zna koliko je dobnih jaz između nas i da u tome nema ništa loše. Dakle, očito je dovoljno prolio kao nešto više što bi moglo proći između nas. I ja sam, ali još uvijek sam imao svoje pravilo.


Upoznali smo se, izgledala je fantastično. Znao sam da je gore velika djevojka, ali te večeri stvarno su se isticali, i dovraga, izgledali su dobro. Iako sam imao svoje pravilo i da idemo samo u kino u koje sam se obukao, kao što sam mogao i nosio poslije brijanja. Tijekom filma brinuo sam se je li mi poslije brijanja prejak.

Išli smo nešto pojesti i prije filma. Iako smo imali mnogo prijašnjih razgovora, brinuo sam se hoćemo li imati toliko toga za reći jedni drugima izvan posla. Kako se ispostavilo da zbog toga nisam trebao brinuti.


Kroz film sam se pitao trebam li zapravo nešto raditi, ali odlučio sam protiv toga da napravim potez, oboje iz stidljivosti i da se film temelji na nečemu što smo oboje bili obožavatelji. Večer je bila mračna, lijepa i mirna, topla također. Mjesec je bio gotovo pun, a zvijezde su blistale. Bilo je lijepo za romantičnu šetnju pa sam je prošetao kući. Držala me za ruku. Svidjelo mi se to.

Kad smo stigli do njenih vrata, znao sam da želi da je poljubim. I ja sam je htjela poljubiti. Budući da sam kokošinjac, samo sam je poljubio u obraz i rekao joj da zaista uživam u našoj večeri. Mislim da je i ona uživala.

Nekoliko dana kasnije ponovno smo se sreli izvan posla. Ovaj put to je bilo za kavu popodne. Oboje smo bili ležernije odjeveni nego prvi put. Ovoga puta pokazala je rascjep. Naši su kafi bili veliki, pa i njezine sise, a nije bilo mnogo prije nego što je bilo i nešto drugo.

Pokušala sam ne zuriti, ali nisam se mogla suzdržati, pogotovo kad se nagnula, nešto što je učinila više puta. Željela je da pogledam i to sam vrlo jasno rekla. Kad smo završili, odgađala je ustajanje sa svog sjedala, što je značilo da sam ustala prva, stoga je ona zajedno s mojom muškošću bila u razini očiju. Nasmiješila se prije nego što je bacila pogled na zemlju i krenula da se digne na noge.


Opet sam je šetao kući i opet me držala za ruku. Željela sam ispraviti svoju izbočinu, ali teško bih se mogla riješiti oko toga. Vratili smo se do njene kuće. Bila sam spremna reći da se to neće dogoditi dok je njezina ruka čvrsto stisnula moju. Znao sam da je to to. Nešto će se dogoditi jesam li imao neko pravilo ili nisam.

Tara me zgrabila za međunožje i čvrsto je držala. Pogledao sam oko sebe da vidim ima li gledatelja, ali ona se nije htjela osloboditi stiska.

mlađa sestra koja lupa

Bih li? Pakao da. Nije morala dvaput pitati.

Sjeo sam na sofu i Tara joj skinula vrh. Grudnjak joj je čvrsto pristajao. Vau, te su sise bile nevjerojatno velike, posebno u odnosu na ostatak njezina tijela. Sjedila mi je u krilu i počela me strastveno ljubiti. Za početak sam pomalo oklijevao, ali ubrzo sam ušao u to jednako strastveno kao i ona. Još uvijek nisam morao ispraviti svoju erekciju i to mi je ozbiljno zaboljelo u hlačama. Tara je ubrzo vratila ruku na njega.

Budući da sam bio tako upaljen, nisam mogao.

Tara mi je otvorila patentni zatvarač i osjećala sam se tako dobro da sam se konačno mogla pravilno suprotstaviti pažnji. Bilo mi je drago koliko se osjećala snažno i činilo se da je više nego ugodno iznenađena svojim obujmom. Snažno ju je stisnuo i zadržao je trenutak prije nego što je počeo polako pomicati ruku gore-dolje. Njezin je kihtanje još više pojačalo mene i nisam pomislila da je to moguće.

Imao sam lijevu ruku na njezinoj nevjerojatno robusnoj guzici. Traperice su joj bile uske i osjećala se dobro. Stavio sam desnu ruku na njezine dojke. Za sise koje su bile toliko velike zadivila sam se koliko se nevjerojatno čvrstih osjećala u dojkama. Znao sam da postojanost nije zbog njezinog tijesnog grudnjaka jer ga je skinula ubrzo nakon što sam se počela ljubiti i bila sam u pravu, njezine su sise velike kao što su zaista čvrste.

Poljubili smo se još malo prije nego što se Tara probila na koljenima. Pomaknuo sam dupe malo naprijed od mjesta gdje je bilo parkirano na sofi. Tara mi je počela popuštati. Ne bih mogao

Odgovorio sam i bila je borba da se riječi izvuku.

Sigurno mi je pročitala misli kad je rekla da sam se zapitala njihova mjerenja.

Tarat se sjeća posljednji put kad sam izdao toliko sperma u jednom pokretu.

Imali smo puno više ovakvih trenutaka, ali oni su ubrzo postajali sve rjeđi i rjeđi, kao i naši razgovori, sve dok se nisu svi zajedno zaustavili. Do danas je Tara jedina u kojoj sam prekršio svoje pravilo, ali sve u svemu bio sam više nego zadovoljan.