Molim te zaustavi tatu

1,4K 5 0 Writer: smileyskyly161 od smileyskyly161
po smileyskyly161 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Laylas POVKad sam otvorio oči vidio sam da sam u svojoj sobi. Sjećam se samo da jedem čokoladni kolač, a tata mi ga je stavio u krilo me guštao. To se dobro osjećalo. Otac me zaista voli. Ali kako sam došao ovdje u krevet? Hmm tata me mora ugurati. Dok sam se odlazio iz kreveta i ustajao, među nogama me stvarno boli. Je li se nešto dogodilo? Moje područje jako boli. Sigurno dobivam svoj ciklus.

Oprala sam se, oprala zube i obukla kratke hlače i top sa sandalama. Ošišao sam kosu u konjski rep i načinio je doručak koji mirišem na izradu tate. Mogu li dodati da miriše ukusno! Ništa poput mame koja kuha, što je fantastično, ali novog mirisa. Jedva sam čekao da ga okusim. Ustao sam i uzeo telefon s chesterova stola i poslao SMS-u Alyssi i Alexiji.pokemon futa na muškom

me- hej djevojke. S mojim ocem sve ide dobro. On je nekako čudan, ali u redu je. Zaista mi nedostaje moja mama, Connecticut i vi. :

Pjesma od 100 riječi

Minut nakon što sam dobio odgovore.Alyssa- Hej curo..
Nedostaješ mi ovdje. Svi radimo. Sve je u redu, preći ćeš kroz ovo što obećavam. Otac će te voljeti baš kao što se ni tvoja mama nije brinula
Alexia- da, sve će biti u redu. Stvarno mi nedostaješ. Ali moram ići. Zabavite se s ocem. Volim te lailu, toliko nam nedostaješ:: *
me- ok hvala mojim prijateljima. Trebala sam tu ljubav sve vas. Idemo doručkovati. Ugodan dan. Pozdrav!

I s tim sam se put do doručka veselila jelu. Imam taj čudan osjećaj prema svom ocu. Ne znam. Doista se čudno osjećam oko njega na prestrašen način. Stvarno nisam navikla na tatine veze.

hej princezo, spavaj dobro? ' nasmiješio se. Kimnula sam glavom i nasmiješila se. 'što za doručak tata?' nasmiješio se. 'palačinke, slanina i jaja sa ananasovim sokom i jagodama.' wow i trbuh mi je zarežao. Jutros nekako osjećam stvarno glad. Ne jedem do ručka. Odjednom sam gladan. Pa dobro. Jedem i hvala bogu za život.Tata mi je rekao da mu pomognem s jajima pa sam sjeo iza tave i počeo ga pržiti. 'o slatka djevojko, nije takva, ovako', došao je iza mene i uzeo me za ruke spatulu, i on se iskrao. Protresao je i svojevrsno ljuljao struk napred i nazad, ali pretpostavljam da je to od rikkanja. Mislim da je to jedino prirodno. Njegov je član pokucao po mojoj stražnjici, ali samo sam pocrvenjela duboko ružičastom. Osjećao se teško i veliko, poput ogromnog. Počeo sam se bojati. Pomaknuo sam se ispred njega i ostavio ga da se uspravi. Osjećao se tako pogrešno.
Počeo je praviti sok, a neki su mu pali na hlače.

u jednom smjeru mračno

dušo, obriši ovo, daddy pantalone molim te. 'ne, tata, ne mogu dodirnuti dio vašeg hlača, mama mi je rekla da jednom ne diram to područje muških hlača, osim ako nisam žena', smijao se. Zašto se smijao. 'dušo, ja sam tvoj tata, tvoje majke više nema, mogu s vama učiniti sve što želim. Morate me poslušati. A sad skini ovo prelijevanje daddys hlača! vrisnuo je zadnji dio, a ja sam bila toliko uplašena da sam skočila. Rekla je mama i biblija da se pokorava mojim roditeljima moram ga poslušati za majke i zaboga. Uzeo sam ručnik i spustio se licem ispred njegova prepone i obrisao ga. Rekao je 'dobra djevojka'. Bio sam sretan što sam učinio pravu stvar. Ne želim da se tata naljuti na mene. 'dušo, izvadi tatin privatni dio iz hlača i isisaj sok, neki se navuku na njega i mislim da krpom neće nauditi', rekao je gledajući me strogo. Što? Zašto moram sisati tatin penis?

Odmahnuo sam glavom br. 'tata ne želim', rekoh pognuvši glavu. Pow! Šamario mi je lice. Počeo sam plakati. 'začepi!! Rekao sam ti da radiš kako i ja kažem. Ako me ne slušate, bit ćete loša djevojka, a tata će vas loše kazniti ', rekao je ljutito. Obrisao sam suze i poslušao se. Spojio sam mu hlače i odletio da bih izvadio njegov penis. Dok sam ga izvlačila. Bilo je tvrdo, veliko i debelo. Bila sam tako prestrašena. Uzeo je svoju stvar u ruke i rekao mi da otvorim usta. To sam učinio jer nisam htio ponovo biti kažnjen. Zabio mi je penis u usta, a suze su mi probadale oči. Počeo sam se gušiti. Umotao me za kosu i zakucao, zabio i ponovno zabio svoj ogromni penis u moja usta. Gurnuo sam mu penis. Zaista me boli grlo. Bojala sam se to reći. Gurnuo mi je penis u usta, a bijele stvari su mi ispunile usta. Ewww što je to!?! Ima ukus soli i šećera. Rekao mi je da progutam i jesam. Ne želim opet biti šamaran. 'dobra djevojko, sad je tata opet čist. Idi oprati ruke za doručak. ' Trebala bih se pokoriti tatici i ne napadati ga. Bio sam loš kad nisam trebao biti. Žao mi je mama. Dobro ću obećati. Odsada pa nadalje.