Jedan snimak na čekanju

TI ČITAŠpriče o vuku

Jedan snimak na čekanju

fanfiction

Zdravo! Morao sam ponovo napisati ovu knjigu otprilike pet puta, ali sada koristim svoje računalo! Ovo je Kyle! Pisac i vlasnik ove knjige! Molim vas, ostavite zahtjev i odmah ću se snaći! Od knjiga i bendova! Također igre i anime Samo ostavite zahtjev ...

#anime #AOT #bildip #Crni batler #Gravity Falls #hetalia #oznake #merome #od #jedan #oneshots #pewdiecry #Pokemon #snimke #Soul Eater #yaoi #ZacharieDeadPool SpiderMan Limun

15.4K 85 25 Writer: KyleAndBeaWrites autor: KyleAndBeaWrites
po KyleAndBeaWrites Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Da .. Bavite se time. Tako mi je žao što me traži Ashy / me.

Peters F.P.S Strijelac prve osobeGlasno uzdahnem i sletim na vrh zgrade koja čeka. Dovraga, već bi trebao biti ovdje. Pomislila sam gorko. Osjetio sam kako se par ruku odmara na vrhu bokova. 'O jebenom vremenu', rekao sam da se vrti okolo. Wade je pustio smijeh. 'O, ajde, znam da nisi čekao dugo', rekao je i poljubio me u leđa. 'Dapače, znate li koliko vremena treba da se popnete na zgradu bez vaših ovlasti?' - upita on sa nagnutom glavom. Izvukao sam njegovu i masku samo pokazujući naše usne i prisilio poljubac na njega.

O, netko mi je nedostajao - rekao je Wade između poljupca. Ugrizla sam mu donju usnicu i sisala ga. 'Naravno da si mi nedostajao, nisi bio cijeli mjesec.' Rekao sam duboko udahnuvši. Nasmiješio se i vratio ruke na moj bok te me opet poljubio gurajući mi jezik u usta. Naši se jezici trljaju ostavljajući me da tiho ustuknem u poljubac. Wade je spustio ruku niže i naslonio ih na moju guzu. Ruke mu omotam na ramena i povezujem ih.

Čujem glasno zveckanje. Izvukla sam se i povukla masku. Dok je Wade Mary Jane skočila na zgradu. 'Čovjek pauk! Mogu li dobiti nekoliko slika? ' Zacvilila je i podigla jefotoaparat. Suzila sam pogled iza svoje maske i okrenula se hvatajući se za Wadesovu ruku i pucala u mrežu kako skače do sljedeće zgrade. Nakon nekoliko minuta sletjeli smo u staru zgradu koja je izgledala kao da tamo nitko ne živi i skinuli smo maske.

Oh hej, mi smo u mom stanu ', rekao je Wade. Gledam ga čudnim licem. 'Zašto živite ovdje?' Pitao sam. Wade se malo smijao i omotao ruke oko mog trbuha. Glavu je stavio u pregib mog vrata. 'Smeta li ti? Čisto je, ako se to brineš, 'pustio sam malu zabrinutost. 'Naravno da nisam. Mislio sam da li je u redu živjeti na ovom mjestu. New York je loše.' Rekao sam da mu posadim mali poljubac u obraz. 'Jedan, nitko se ne druži sa mnom ili ih ne otvaram, a Dvije nisu svugdje loše mjesto u New Yorku?' Upita Wade uzdahnuvši. Smijem se i složim se s njim.

Wade me pokupio i bacio preko ramena. „Hej! Mogu hodati!' Rekao sam udaranje nogama. 'O, znam! Ali volim ovaj put bolje ', rekao je i gurnuo mi guzu. Zacrvenjela sam i uzdahnula čineći noge i ruke natečenima. On se nasmije, skoči dolje i sleti mekim udarcem. Čujem nekoliko klikova i otvori se klizanje prozora. Sagnuo se i prošao kroz prozor. Odložio me i duboko udahnuo. 'Stvarno je čist Wade', rekoh sa strahom. Ispustio je mali smijeh i tiho me poljubio. 'To je zato što već neko vrijeme nisam ovdje', rekao je uz osmijeh. Usput, Wade će izgledati poput njega kad nije dobio faktor ozdravljenja. Znam da vam se možda neće svidjeti, ali želim da bude ovako, tako da XP

Wade me polako poljubio i ugrizao me za donju usnicu. Nasmiješila sam se poljupcu i otvorila usta iskušavajući ga. Gurnuo je jezik u moja usta ispuštajući malu grmljavinu. Borimo se na trenutak prije nego što me Wade pokupio za stražnji dio bedara. Omotavam noge oko njegovog struka. Počne hodati nasumičnim smjerom i otvara vrata. Osjetio sam nalet vjetra, a zatim mekoću koja mi je omotala leđa. Vidim Wadea kako prilazi meni i puza po vrhu kreveta. Nagnuo se nad mene i stavio mi još jedan poljubac u usne. Postavio je koljeno između mojih bedara i polako se pomaknuo gore čineći me pustio bez daha.

Polako je trljao koljeno u moje međunožje. Uz usko odijelo, možemo reći da se osjećao zaista dobro. 'Nggn', tiho sam stenjala i poljubila Wadea kako bih utišala svoje stenjanje. Wade je pomaknuo usne, poljubio moju čeljust i povukao jednu ruku niz moj trbuh i zaustavio me u struku. Ispustio sam mali gunđanje kad mi je počeo ljubiti vrat. Uhvatio me za međunožje i lagano se pomaknuo, ispustio sam stenjanje trepereći. 'Peter', tiho je šapnuo Wade. Okrenuo sam glavu kako sam se požuda zamagljivao. 'Što?' - tiho sam upitao.

Wades F.P.S trebali biste znati što to znači

Petersove oči bile su zatvorene na pola puta, a njegove oči lješnjaka nekako su se potamnile. Usta su mu bila otvorena puštajući oštre dahe i stenjanja. 'Bože, ubit ćeš me', rekla sam i snažno ga poljubila. Peter je lizao moje usne i zabio mu jezik u moja usta boreći se za prevlast. Na trenutak sam ga sisao na jezik i podigao ga. 'Moram te izvući iz odijela', rekoh zareži. Kimnuo je glavom i polako skinuo svoj. 'Skini i svoj Wade', Peter je rekao neujednačenim glasom. Nasmiješila sam se i otrgnula od mojih ostavivši me u svojim boksericama. Mogu dobiti novo odijelo, Peter se napokon skinuo i on je išao komandos. 'Jeste li očekivali da će se to dogoditi?' - upitala sam ga nasmiješivši se. Kimnuo je ne. 'Sve vrijeme idem ovako', prekinula sam ga tako što sam mu usadila poljubac.

Polako omotam slobodnu ruku oko njegovog člana koji se diže prema gore. Peter pusti treperenje male žutice. Poljubim mu kost u ovratnik i opet se uspravim. 'Ahh Wade', stenjao je glasno podižući bokove u vis. Osjetio sam trzanje na rubu svojih boksera i ugledao sam Petersovu ruku kako se pokušava spustiti. Nisam si mogao pomoći, ali nasmiješio se i izvukao svoje boksere od sebe. Ja brusim članove zajedno. Ispustio sam mali stenjanje kao i Peter. 'Wade molim te', stenjao je Peter i pomaknuo bokove goreći nas još jednom zajedno.

Što želiš Petera? ' - pitam smiješeći se trljajući vrh njegova člana. 'Ti', moknuo je još jednom omotajući ruke oko mojih leđa. 'I što želiš da radim? Reci mi Spidey ', zadirkivao sam. 'Želim da unutar mene budeš, molim te', tiho je cvilio. Stavio sam dva prsta u njegova usta. Uhvatio me za ruku i počeo željno lizati prste. Nije gubio vrijeme da ih uopšte mokri. Izvukao sam ih i još malo zadirkivao trljajući obruč njegovog ulaza.

Ispustio je mali zveckanje i suzio oči. Ispustio sam mali smijeh i zaglavio jedan u njemu. Prepustite se jauku nelagode i zadovoljstva. Pomaknuo sam ga dodajući drugi i počeo ga maziti. Pomaknuo je bokove i počeo ih pritiskati prema dolje. Lagano sam ih pomaknuo, a on je ispustio mali vrisak. Osmjehnuo sam se i maknuo prste. Ispustio je cviljenje i nagnuo se. Zurio je u mog člana. 'Je li to u meni?' - nedužno je upitao.

Ako uspijem pronaći mazivo, da, tako će biti ', rekao sam dubokim glasom. Osjetio sam par ruku na prsima. Odgurnula sam se i ruke omotala oko svog člana. Ispustio sam gunđanje i osjetio sam jezik na vrhovima. 'Peter', tiho sam stenjala. Polako je omotao usne oko mene i polako se pomaknuo dolje. Počeo me duboko grliti. Glasno sam stenjala dok je polako polako išao gore-dolje. 'Bože, Peter, kako se dobro snašao u ovome?' Pitao sam pokušavajući ne stenjati.

Jezik mu se pomaknuo na donju stranu i povukao se uzalud. Ispustio sam gunđanje i gurnuo Petera s mene i bacio se na njega, postrojivši se. 'Reci nešto sada ako želiš da prestanem', rekla sam tiho gledajući u njega. Odmahnuo je glavom ne i omotao me rukama oko vrata. Polako ulazim u njega. Čvrsto se stisnuo i ispustio malu cvilu boli. 'Peter, molim te, opustite se', tiho sam stenjala. Opustio se i ja sam opet počeo ulaziti.

Bio sam u potpunosti u njemu. Bože, on je tako usko, pomislio sam. Pustio sam stenjanje i pokušao čekati da on bude dobro. Poljubim mu poljubac. Ispustio je oplakivanje: 'Jebi se, Wade, kreni!' - povikao je. Izvukao sam se i ugurao u njega pod kutom. 'JEBATI!' Peter se zakleo i tapšao mi na vratu. Zastao sam i počeo brže hvatajući njegovog člana kako se trza. 'Wade', Peter je zastenjao i stavio usne na moj vrat sisavši.

Ispustio sam gunđanje i ponovno se pouzdao u njega. 'Peter, zašto si toliko jebena!' Zastao sam. Poljubila sam Petera kako sisa na njegovu donju usnu. Otvorio je usta i ispružio jezik. Jezik sam zaplela njegovim. Skinuo sam nam usne i prašak sline još je uvijek povezao naše jezike. 'Wade Im ide sperma' Tiho je cvilio. Naslonio sam se na njegovo uho. 'Onda cum za mene Peter', rekao sam dubokim glasom. Pomaknuo je kukove prema gore i sjemenom nam je zatrpao stomak.

Stisnuo se i ja sam došao nakon još nekoliko udaraca. Izvukao sam svoj orgazam i izvadio se iz Petera i pao kraj njega. Peter je omotao ruke oko mog torza i zagrlio me. Ispustio sam mali smijeh i zagrlio ga. Podigla sam pokrivač i oboje smo zaspali.

SO SPOOKY! Jk Nadam se da ti se sviđa ovaj Ashy. : D Kyle te voli