Sad žena tg tf mtf

TI ČITAŠ


Sad žena tg tf mtf

Znanstvena fantastika

Luka je normalan 18-godišnjak koji živi u gradu Wetterpopolis i pohađa katolički fakultet St.Catherine koji ima vrlo strogu uniformu, posebno za djevojčice. Visok je 1,75 metara, pet centimetara, svijetlo smeđe kose i očiju lješnjaka.

#transformacija #transrodnaTo jutro

1.6K 3 0 Writer: TGBOOKSMTF autor TGBOOKSMTF
po TGBOOKSMTF Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Kao i svakog jutra, Luka je radio budnim telefonom 7 sati ujutro, da ide u školu i sprema se kao normalno, ali dok je skidala odjeću za spavanje da obuče uniformu otkrila je da je sada žensko, odmah je počela paničariti vikao od nevjerice i šoka koji su probudili njezinu majku.

Njezina se majka Emily probudila i pronašla nepoznatu golu djevojku kako stoji u Lukesovoj sobi, šokirana pretpostavila je da se Lucas ušuljao u djevojku s kojom je imao seks kao što je on pokušao jednom s bivšom, ali Emily je pogledala prema krevetu i sve nad kućom da ne nađe Lucasa, pa je pitao transformiranog Lucasa gdje je da ga kazni i pitao tko je ona. Lucas je odgovorio rekavši o transformaciji, ali Emily je pretpostavila da je to laž i da je djevojka uljepšala, ali vidjela je Lucasa sada oblikovan rodni žig ispod grudi i slab ožiljak od pada kada je bicikl pao ispod toga. Emily je pustila Lucasu da joj posudi grudnjak i kravatu za kosu. Lucas se mučio da obuče grudnjak, ali konačno je uspio isprobati 312ish i stavio crnu kosu u svoju dugu kestenjastu kosu i završio se s pripremanjem.


Počeli su se brinuti što će škola misliti o ovome tako zvanom unaprijed govoreći o tome, ali samo su se nasmijali školskoj tajnici gospođice Potts koja je pretpostavila da je to poteškoća. Lucas je uzeo njezine stvari i otišao u školu, gdje dobiva samo više komplicirano ...