Naruto limuni uzimajući zahtjeve

TI ČITAŠNaruto limuni uzimajući zahtjeve

fanfiction

Volite li naruto? Ljubavni limuni ?? ako ste obojici odgovorili sa da, ovo je knjiga za vas! Dodaj u svoju knjižnicu, uzimam zahtjeve i objavit ću Asap! Ne zaboravite glasati, komentirati i navijati !!

#ventilator #fanfic #ino #Itachi #limuni #Naruto #Oneshot #zahtjev #Sai #Sakura #Sasuke #yaoi #JurijSakura Sasuke

11.4K 87 116 Writer: AmayaUchiha napisao AmayaUchiha
po AmayaUchiha Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Sasukes P.o.v
Šetam ulicama Kohane bilo je kasno u noć. Ruksak sam nosio na ramenu znajući što ću učiniti. Izlaz na selo se ugledao, pa tako i Sakura. 'Je li usred noći, zbog čega se ovdje družite?' Rekao sam mirno.

'Ovo je jedini put iz sela.' Rekla je.Napravio sam nekoliko koraka naprijed. 'Trebali biste ići u krevet.' Kažem prolazeći kraj nje.

levi x bolesni čitatelj

Zašto Sasuke? Zašto mi ne želite ništa reći? Zašto je uvijek tišina s vama? Nikada s vama niste podijelili nijednu stvar.

Zašto bih ti išta rekao, samo me drži za nos od mog posla. To vas ne zanima. ' Rekoh miješajući je. Leđa su mi još uvijek okrenuta.Znam da me mrziš ... Čak ni u početku me nisi mogao podnijeti. Sjetite se kada smo napravili genin i dodijeljeni su našem 3 odreda. Prvi put smo bili sami na ovom mjestu. Toliko si se naljutio na mene. ' Tuga joj je jasna u glasu.

Toga se ne sjećam. '

Da, ... sigurno je davno bilo točno, ali svejedno to je bilo sve što je počelo. Bio je to početak tebe i mene ... i Narutoa i Kakashija Senseija. Nas četvero smo krenuli u misije i tada je bilo grubo. Svaki je dan bio takav izazov, ali više od svega bilo je tako zabavno. ' Rekla je duboko udahnuvši. 'Znam za tvoj klas Sasuke kojeg radim .... ali traženje osvete koja neće nikome donijeti sreću, uopće nitko ne ti i ja'

Znao sam to, nisam poput tebe put koji ostatkom tebe pratim. Znam da smo nas četvero radili zajedno. neko vrijeme sam mislio da bih mogao krenuti tim putem, ali na kraju sam se odlučio osvetiti. To je uvijek bio moj razlog za život. Nikad neću biti poput tebe i Narutoa, uzdahnuo sam.

steampunk ženska imena

Ne radi to Sasuke, ne moraš biti sam, rekao si mi toga dana kako bolna stvar može biti samoća. Shvaćam sada tu bol ... jesam. Imam obitelj i prijatelje, ali da te nije bilo Sasuke, za mene bi to bila ista stvar kao i sama. '

Ovo je novi početak koji svatko od nas ima novi put koji leži pred nama. ' Rekao sam da su mi leđa još uvijek okrenuta.

kaže nekoliko koraka prema meni. 'Tako sam zaljubljena u tebe da to ne mogu izdržati. Kad biste samo bili sa mnom, obećavam da vam nikada neću dozvoliti. Svakodnevna bi bila radost koju vam mogu pružiti sreću. Molim vas za vas Sasuke, molim vas da ne hodate! Čak vam pomažem da se osvetite. Ja ću učiniti sve što treba. Dovraga, kunem se! Samo .. ostani ovdje ... sa mnom? i ako me ne možeš povesti sa sobom, Sasuke.

Pokušao sam otjerati bolni osjećaj u prsima. Obratio sam joj se 'Nisi se promijenio. Još uvijek neugodno.' Okrenula sam se i počela hodati kako me bol pojačava.

NE DOSTAVI ME! Ako odeš ILL SCREAM I ... - glasno je rekla.

venom x čitač limuna

Za trenutak sam bio iza nje. Okrenula se licem prema meni Zagledala sam se u njezine smaragdne oči umrljane od suza. Nagnula sam se i poljubila je. Ona uzdahne od iznenađenog, ali opuštenog vraćanja poljupca. Nisam znao kakav je to osjećaj, ali osjećao sam se dajući kad sam gurnuo Sakuru na klupu. Poljubio sam joj vrat i ona je puštala tiho stenjanje. Osjetio sam kako mi postaje teško dok je moja ruka vukla niz njeno tijelo i grabila za njezino dupe. Ona je raskopčala moju košulju i bacila sam je u stranu dok leži zaboravljena u noći.

Sakuras P.o.v

Zurila sam u Sasukea nesposoban sve shvatiti. Pokušavao je napustiti selo, ali evo nas u trenutku. Još jedno stenjanje izbjeglo mi je s usana dok mi je skidao gaćice. Osjetio sam hladan noćni zrak prema usnama. Sasuke je tada uzeo njegovu ruku i trljao je o moj skup usana. Duboko sam se zarumenjela dok mi je poljubio vrat, a zatim gurnuo prst u mene. Bilo je nevjerojatno kad je lagano ubrzao dodavanje još jednog prsta. Okrenula sam glavu i poljubila ga. Nisam si mogao pomoći ovo što je ključalo u meni, želim ga i želio sam više nisam bio siguran što da radim s tim da mi je prvi put. Zatim sam se pomaknuo i ustao. Sasuke me širokim očima pogledao. a zatim otkopčao kratke hlače, povukao ih dolje izlažući svoje boksere I ja sam zabio ruku u njegove boksere i izvukao njegov ogromni član, moje oči su postale raširene sa strane. Sasuke mi se nasmiješio što mi je pričinjavalo srce. Zgrabio me je za kosu i gurnuo me na svoje članove usta, uzimajući ga sve od njega. Potom sam počeo sisati bobajući glavu gore-dolje i vrteći jezik vrhom. Sasuke je gunđao na to i počeo pomicati bok čineći ga dublje niz moje grlo. Ugurao sam dva prsta u sebe dok sam to radio. nakon nekoliko minuta osjetio sam kako mi vruća tekućina puca u usta. Zamahnuo sam i podigao pogled prema Sasukeu.
'Ustani' zapovjedio je, a ja sam učinio kako mi je rečeno, a zatim me nagnuo nad klupu. Uzeo me i lupio po guzi, lagano ga uhvativši dok je kliznuo pokraj mene. Naklonio sam se na veličinu koja me rastezala. Počeo mi je ravnomjerno isticati i izlaziti iz mene. Čvrsto sam stegnula klupu kad je počeo ubrzavati udarajući u mene.

S-Sasuke ', zazvao sam dok sam osjećao da moje noge počinju slabiti na meni. Samo je gunđao kako ide brže nego ikad. Osjetio sam kako me vuče za kosu kako bi me potapšao po leđima, a njegov član ide dublje nego prije. Osjećao sam se sperma dok sam u mirnoći noći pozvao njegovo ime. Osjetio sam kako puca i njegovo vruće sjeme u mene. Zacrvenjela sam shvativši što smo upravo učinili dok me je vraćao na klupu. Osjetio sam kako se predajem spavanju dok sam zatvarao oči kako tone u ništavilo.

Sasuke P.o.v

Sakura je nakon toga brzo zaspala. Skupio sam odjeću i odjenuo se. Pogledao sam je i malo se nasmiješio. Ostavio sam joj pokrivač i gladio joj kosu posljednji put. 'Sakura, hvala ti na svemu', okrenula sam se i otišla iz sela.