NARUTO dječaci čitača jedan snimak

TI ČITAŠNARUTO dječaci čitača jedan snimak

fanfiction

Nasumični Naruto jedan snimak, može biti u Modern ili u Naruto Era.

#fanfiction #Naruto #narutoboys #narutoxreader #oneshotsuraraka x tsuyu

Shikamaru Reader

12,4K 388 46 Writer: blueuchiha od blueuchiha
po blueuchiha Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

A / N: Žao mi je što nisam ažurirao tako dugo! Bio sam zauzet rokovima i stvarima za školu; , Još jednom hvala na svim glasovima i komentarima: 3. Puno ću se ažurirati ovog vikenda, makar samo da nadoknadim!

sestrin brat ljubavna priča

Zijevate se probudivši se iz dobrog sna i kada otvorite oči dođu u kontakt s kosom u obliku ananasa. 'Shika.'Ti pozoveš odmahnuvši ramenom, on gunđa' whaat. ' Njegov duboki hrapav glas čini da crveniš, ali brzo povučeš djelić njegove kose. 'Digni se!'On zamahuje rukom, čineći vas nasmiješenima'pretpostavljam da ću uzeti ponudu Kibasa u kupovini.'Pomičete li se samo da vas drže snažne ruke, Shikamaru je udahnuo glavu u vrat vašeg umora, udisući vas. 'Zašto biste to sada željeli učiniti, već vidim?' Poljubiš ga, srce ti se povećava svaki put. Nakon što ste mu toliko dugo bili djevojka, još uvijek niste naviknuti na osjećaj leptira koji vam se u trbuhu diže svaki put kad s njim dijelite romantičnu gestu. 'U redu, onda se spremite, Shikadai će stići ovdje svakog trenutka.'Ahh kakav potez.' Lijeno kaže kako se počinje pripremati, a vi slijedite za njim. Odmahneš glavom, znao si da Shikamaru voli sina do smrti.Vi ste Shikamarusova djevojka već 5 godina, njegov sin 10. Kad je Shikadai imao 4 godine, Temari i Shikamaru jednostavno se više nisu slagali, počeli su se svađati, a kasnije su se razveli. Shikadai je favorizirao svog oca, ali Temari kao majku, pa mu je završio skrbništvo. Sada je vikendom dolazio Shikadai gdje ste Shikamaru i on provodili dane radeći ono što rade pametni kolačići. Budući da ste vas trojica bili super inteligentni, svi ste dijelili većinu istih interesa.

Čuli ste kucanje na vratima i otvorila ih otkrivajući ne tako sretnog Temarija i uzdahnuvši Shikadai. Temari ga je gurnula dok ste joj se smiješili dok je odlazila na dopust, kao što možete reći da se nije baš sprijateljila s vama, posebno nakon jučerašnjih vijesti.

arši f zreli

Teško vrijeme s mamom?'Pitate dok mu poslužujete doručak. 'Shes se gnjavi od jučer, jednostavno ne razumijem.' Osjećate mu simpatičan nadajući se da će se Shikamaru spustiti, ne znate kako će Shikadai prihvatiti vijest. 'Hej Shikadai.' Shikamaru kaže da je potapšao po glavi dok je sjedio. Shikadai se nasmiješi kimnuvši ocu dok ste gurkali kako su simpatično izgledali. Čudno su vas gledali dok ste ih zagrlili 'vas dvoje ste samo simpatični ikad!'A ti si najčudnija.' Kaže smijeh Shikadai.

-Timeskip-Svi ste sad bili u dnevnoj sobi dok ste čitali knjigu, a Shikamaru je izazivao Shikadaija u Shogiju. Shikamaru gleda Shikadaija zbog čega ga ispituje oca: 'Sine, moramo ti nešto reći.' Kimne glavom što ga tjera na 'Da / nije ... trudna je.' Ti i Shikamaru ste očekivali ljuti Shikadai, ali naprotiv, nacerio se hodajući da vas zagrli. 'Jeste li sretni?'' Uvijek sam želio braću i sestre, bilo je vrijeme! ' Cigare se čvrsto zagrlivši unatrag, Shikadai će uvijek biti tvoj slatki mali sin, čak i ako ne po krvi. Volite svoja oba Šikaša i bili ste zahvalni što ste ih imali u svom životu, a širenje obitelji bilo bi još bolje.