Najbolji prijatelj mog brata zatrudnio me !!

260K 1,7K 208 Writer: LilMzKrazy autor: LilMzKrazy
po LilMzKrazy Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Jeste li sigurni da to želite učiniti? ' - upitao me je gledajući ravno u oči s naznakom straha, ali tada s nešto uvjerenja.'Da, jesam', rekao sam pokušavajući ostati miran ', gledao me je uz osmijeh. Zatim je polako ušao u mene ... Zatim je počeo ići brže i brže sam pustio tihi stenjav, a zatim je zarežao dok je još brže odlazio. 'Ooh', šapnula sam dok je pružio ruku da me poljubi. Sljedeće što znam je podigao moje noge položivši ih na njegova ramena, a zatim se pomaknuo još dublje u meni, počeo sam stenjati glasnije.

Nakon još nekoliko minuta uzbuđenja mojeg tijela, začuo sam kako se automobil vuče na put. Zamrznuo se .... učinila sam 2. Čula sam kako se ulazna vrata otvaraju i glasno lupkaju.Ki-Ki, jesi li budan? ' viknuo je moj brat Jake. James se brzo svukao s mene i oboje smo ustali, a on se obukao, obukao sam kratku crnu i crnu noćnu haljinu. 'Hej ... je li moja sestra?!?' Jake je rekao zabrinuto.

zašto toaletni papir nije prešao cestu

Ovdje sam!' Počeo sam hodati stepenicama 'zašto se tako rano vraćaš?'Policajci su se pojavili ', rekao je vadeći sodu iz frižidera. 'Izgleda da ću spavati, pomislio sam.

Sljedećeg dana, prvog dana, od proljetnog raspusta, spakirao sam se i obukao knjige i krenuo niz stepenice. 'Uh ... Kad dođeš ovdje', rekao je moj brat vodeći put do automobila. 'Mama i tata spavaju?' - upitala sam dok zakopčavate sigurnosni pojas. 'Pretpostavljam da nisam otvorio automobil i skinuo se.'

Stvarno se nadam da je sve u redu, ovo ide ', vikao je na pola automobila. Prišao sam Jamesu dok je stajao u svojoj uobičajenoj grupi prijatelja i skakao u naručju. Poljubio me dok me je držao za guzu kako bi me podržao prešao sam nogama oko njegovog struka kako ne bih kliznuo. Moj brat je prišao svojoj grupi prijatelja Marka, Arricka, Jeffa i Josha. Svi su gledali u mene i Jamesa kao da smo seksualno žudne životinje u kavezu.Imate li na umu sve ovo uštedjeti za vrijeme kad se ne vrti?!? !!!! ' - viknuo je Jake dok je prelazio rukama i naslonio se na zid. 'Upravo si ljuta jer mogu održavati vezu!' Viknuo sam natrag zgrabivši Jamesovu ruku. Potom me okrenuo, privukao me bliže i prošaptao 'samo je ovdje dobro?'

Uhvatio sam se na vrhovima prstiju i poljubio ga i rekao uzdah

,

James me zgrabio za ruku i počeo me vući prema vratima srednje škole u Mitouniku. Hodao je prema meni, poljubio me i otišao.

Kad sam zauzeo svoje mjesto, jedina kuja u mom životu prišla je i sjela pored mene.

jessica

keyshia cole baš kao što ste preuzeli album zip

Kog vraga želiš? ' Vikao sam kad je trebala govoriti. Čekao sam oko 10 sekundi prije nego što je progovorila. 'gle, nisam htio pustiti da imaš nekoga kome je potrebno bolje od tebe !!' zastala je .. 'i impliciraj jedan od njih', ustala je, prišla svom sjedalu, sjela, osvrnula se i zarežala ovaj F-YOU!

čitač x prussia limun

Nakon četvrtog perioda zaputio sam se u kafeteriju na ručak, vidio sam Jamesa kako sjedi sa svojim bratom i njegovim prijateljima. Prišao sam mu i šaputao u uho od jakesa 'Žao mi je zbog ovog jutra ... ŠTO sam rekao razdraženo 'ništa', Josh je rekao da se mijenja u svom sjedalo.

Razgovarali smo o nečem privatnom .... Imate li što protiv? ' Rekao je James šapatom.

Bila sam šokirana kad sam čula ovaj pakao kako mi nećeš reći ... je li o velikoj nogometnoj utakmici vjenčanje. Ili me varao?!? Sve sam to mislio. 'Pa dobro onda ... Zgrabio sam ladicu i ustao misleći da će mi reći da ostanem u krivu.' 'Zbogom', zidao sam se do drugog stola. Sjedio sam sam. Kakav je to bf!

Nakon škole, čekao sam uobičajeno mjesto za druženje mog brata i njegovih prijatelja, svi su napokon stigli, ali kad su krenuli gore svi su prestali razgovarati. Moj brat je tada rekao: 'Ajde, Kiki pusti glavu', rekao je sa smiješkom. Po dušo ', rekao sam Jamesu da ga zagrli.

Nije mu bilo loše od ovoga !! ' uhvatio me za ruku i počeo me vući prema autu. Ljudi su počeli buljiti. 'Jebeno želim znati !!!' Viknuo sam još glasnije privlačeći više pozornosti na sebe.

SAMO JEBIO LEVO ', konačno je povikao natrag.