Hetalia One-Shots

TI ČITAŠ


Hetalia One-Shots

fanfiction

Ova knjiga je Country Reader & Country Country {NA VELIKO OL 'HIATUS} UPOZORENJE OVA KNJIGA IMA LEMONE / SMUTS !!!!! AKO NE VOLITE LEMONE / SMUTS, PREDAVAM VAS DA SE OBRATITE ODMAH !!!

#Amerika #Aph #axispowershetalia #Britanija #Engleska #Njemačka #hetalia #Italija #Japan #rimski #RusijaŠpanjolka Romano LEMON

7.1K 84 220 Writer: shuumaikiichi od shuumaikiichi
po shuumaikiichi Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Španjolska pogleda na sat. 12:43 Nasmiješio se sebi. Poznavajući Romana, već je vjerojatno spavao. Napokon, mogao je učiniti ono što je oduvijek želio učiniti sa svojim malim mrzovoljnim Talijanom. Napokon bi mogao vidjeti Romanosovu maslinovu kožu kako blista od znoja. Napokon će vidjeti svog malog Romanoa kako sa zadovoljstvom lupa po leđima, izvikujući svoje ime svojim, tako slatkim glasom. Španjolska se nasmiješila. Napokon bi ga mogli besmisleno jebati.

prava supruga koja mijenja priče

Španija ustane iz svog kreveta. Sve što je imao od njega bile su njegove crne bokserske gaćice. Tiho je otvorio jedan ormar s svog malog noćnog ormarića. Izvadio je par lisica. Nasmiješio se sebi. 'Trebat će mi ovo', rekao je sebi.


hetalia x nesiguran čitač

Španija je stajala pokraj kreveta mrzovoljnog Talijana. Romano je raširio na krevetu. Deka koju je ranije koristio nije se bilo gdje vidjeti. Španjolska je polako uhvatila Romanosa za ruke i lisicama ih prikovala za metalni okvir kreveta. Mjesečina je svjetlucala kroz prozor, sjajući na Talijanu. Iako je bio poznat kao slaba zemlja, imao je dobro izgrađen par abs-a. Španjolka je lizala usne. Sjedeći pokraj Romana, Španjolska je počela pratiti Talijane abs.


Romano se miješao. Otvorio je oči, zijevajući. Činilo se da je primijetio lisice jer ih je polako gledao. 'Koji kurac ?!' Ispitao je raširenih očiju. Španjolska 'Calmado, Lovino'. „S-Španjolska? Zašto sam, jebote, manžete ?! ' - upita Romano, bacajući se malo unaokolo. Počeo se pomalo brinuti. Povukao je lisice. 'Ti jebeni gad rajčice !!!! Zahtijevam da me jebeni pustiš !!! ' - viknuo je Romano. Španjolska se nasmijala. Naslonio se na uho Romanosa.

Vaš bi um možda to govorio, ali vidim da se uzbuđujete, prigovarate 'Šapnula mu je Španjolska. Španjolka se nasmiješila i lizala mu školjku po uhu. Romano je pomalo stenjao. Španija se nasmijala. 'Pogledaj vidi! Jasno vam se sviđa, mi amor ', rekao je Španjolska. Čak i na mjesečini, Španjolska ga je mogla vidjeti kako okreće nekoliko različitih nijansi crvene. 'Umukni, kopile!' - viknuo je Romano na njega. Španija se nasmiješila i nagnula se. Španjolka je poljubila Talijane u usne. Talijan je počeo pomalo lupati, ali kad je Španjolska počela grickati jezik u usta, Romano je potpuno stao.


Romano je počeo ljubiti Španjolku. Nije više mogao poreći. Jebeno je volio glupu Španjolku. Oduvijek je želio da se to dogodi. Španjolka je pokucala jezikom Romanosa. Romano je uzvratio. Počeli su se vrtjeti jedan oko drugoga. Romano je zastenjao u poljupcu. Oboje su se povukli. Tanka struga sline povezala je to dvoje. 'Te amo, Espana.' - šapnuo mu je Romano dok je gledao u Spainseve pohotne oči. Španjolska glava plivala je dok je Romano govorio na svom materinjem jeziku. 'Ti amo, Romano.' Španjolska je rekla na maternjem jeziku Romanosa.

Španjolka je počela ljubiti Romanosa u vrat. Poljubio se okolo pokušavajući pronaći njegovu osjetljivu mrlju na koži. Dok se Španjolka ljubila u blizini srednjeg dijela Talijana, Romano je glasno stenjao. Španjolka se nasmiješila i počela sisati kožu. Romano je stenjao poput ludog dok ga je Španjolka ljubila i sisala mu vrat. Španjolska je ugrizla, crpeći krv. Romano je namignuo. „Sijem, Romano! Žao mi je! Nisam htjela toliko gristi! Španjolska je rekla. 'U redu je, Španjolska.' Odgovorio je Romano.

smiješne stvari koje treba vikati u javnosti

Španjolska je lizala krv i nastavila dalje. Poljubio je Romanosa u prsa i uzeo jedan njegov pupoljak u usta. 'A-ah, jebote!' Rekao je Romano. Španjolka je zamahnula jezikom oko pupoljaka mlađeg mužjaka i uvrnula mu drugog među prstima. Romano je oplakivao dok je to neprestano obavljao, mijenjajući se s dva pupoljka. Nakon nekog vremena, Španjolska je nastavila ljubiti Romanosovo tijelo. Jezikom je pratio trbušnjake prije nego što je napokon stigao do Romanosovih crvenih gaćica. Romano je u gaćicama imao bolan šator.

Španjolska je krenula niz gaćice i pustila Romanosa velikog člana. Španjolska ga je uzela u svoje ruke, čineći Romano tiho stenjajući. Pumpao je člana Romana dok je Romano stenjao. Španjolka je prešla prstom preko proreza na glavi Romanosa. Romano je glasno stenjao na ovu akciju.


Priča se nastavlja u nastavku

Promovirane priče

Također će vam se svidjeti