HAIKYUU TRIVIA

TI ČITAŠHAIKYUU TRIVIA

slučajan

HAIKYUU TRIVIA. knjiga činjenica i slučajnih stvari o haikyuu !! Ja nemam Haikyu! ili likovima, sve to pripada Haruichi Furudateu

#anime #Asahi #Daichi #ennoshita #činjenicama #haikyuu #haikyuufacts #Hinata #iwaizumi #kageyama #karasuno #kenma #rukav #nishinoya #Oikawa #sugawara #Tanaka #tsukishima #yachi #YamaguchiKAGEYAMA TOBIO

5.8K 212 170 Writer: TOBIYO od TOBIYO
po TOBIYO Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči> HEIGHT : 180


Uh! Ova slika ne slijedi naše smjernice o sadržaju. Da biste nastavili s objavljivanjem, uklonite je ili prenesite drugu sliku.


VISINA: 180,6 cm travanj
181,9 cm studeni

TEŽINA: 66,3 kg

ROĐENJE: 22. prosincaSTARI: 16

hetalia russia x čitač limuna

SEIYUU: Kaito Ishikawa

1 Njegova omiljena hrana je svinjski curry s jajetom na vrhu.

2 Budući da je rođen u Japanu i na vrhuncu, ako je rođen prije 11 sati, on je Strijelac; ako je rođen poslije 11 sati on je Jarac.

3 Kageyamasova trenutna briga je što dobiva osjećaj da ga životinje ne vole.

4 Kageyama igra odbojku od svoje druge godine u osnovnoj školi Akiyama.

5 Kageyama nosi tamno sive teretane s crnim i svijetlosivim naglascima.

6 Kageyama često kupuje Gungun jogurt od automata u Karasuno High-u.

7 Nadimak 'Kralj suda' Kageyama su dali njegovi suigrači u Kitagawa Daiichi, što znači 'sebični, tiranski diktator. '

8 Kageyama je razgovarao o tome da se pridruži Aobajosai treneru Irihata, ali on je umjesto njega izabrao Karasuno.

9 Kageyamas najistaknutija i najcjenjenija vještina je njegova sposobnost da precizno odredi putanju lopte prije nego što je postavi.

10 Blokiranje je također jedna od jačih točaka Kageyama.

11 Kageyama je do sada bio poznat samo po nadimku i snažnom posluživanju, ali ne i po svom bacanju. Njegovo partnerstvo s Hinatom prvi je put da je itko vidio njegove pune sposobnosti kao seter.

12 Mnogi igrači i treneri iz prefekture također smatraju da Kageyama smatra zapanjujućim rodnim činom i apsolutnim genijem.

13 Kageyama se ljuti na nadimak 'kralj'.

14 Kageyama uvijek ima ozbiljan izraz na licu, čak i kad se odlučuje za aromu jogurta na automatu.

15 Iako to ne pokazuje toliko, Kageyama Tobio snažno je utjecao napuštanjem svojih suigrača

16 Kageyama obično kupuje kartonu mlijeka ili jogurta za vrijeme ručka.

17 Kageyama je najmlađi član tima.

18 Tvrdi da ima lošu memoriju u vezi s engleskim rječnikom, ali kad ga je Daichi ispitivao taktičkim signalima, bio je u stanju brzo odgovoriti i otkrio je da mu treba samo jedan dan da to pamti. To pokazuje da ima odlično pamćenje, ali nema motivacije da ga iskoristi za predmete koji nisu povezani sa odbojkom.

19 Kageyama ima vrlo zastrašujuću auru koju su vidjeli mnogi ljudi, uključujući i one o kojima se svi susreću, ali on je zapravo najmlađi član tima.

20 U Jednoj pucnji, Kageyamasov razlog za pridruživanje Karasunu bio je taj što se želio boriti s 'Top Schoolsima'. Hinata i Kageyama također su formirali svoj 'Freak-Quick' tijekom utakmice protiv druge škole umjesto tijekom utakmice 3 na 3

21 U Haikyu !!: Jedan šut, broj dresa Kageyamasa bio je 6.

22 Oikawa je bio Kageyamas senpai u mlađim razredima koji je često prema Kageyama tretirao loše zbog naprednih sposobnosti Kageyamasa iako je bio puno mlađi od Oikawe.
Međutim, Kageyama je pogledao prema Oikawa i često je tražio da ga nauči kako služiti; Oikawa je to odbio, ali Kageyama je na kraju saznao jednostavnim promatranjem.

kako se pridružiti sedam super djevojaka

23 U Kageyamasu je prve godine bilo jednog incidenta kada je od stresnog Oikawe tražio da ga nauči. Iz ljubomore ga je Oikawa zamalo udario, ali suzdržavao ga je Iwaizumi.

24 Prije izbora za Karasuno, Kageyama je pokušao ući u Shiratorizawa, ali nije uspio položiti prijemni ispit. Poslije je odlučio prisustvovati Karasunu samo zato što je želio trenirati pod bivšim trenerom Ukaijem. Međutim, Ukai se srušio malo prije nego što se Kageyama pridružio.

ne biti rasistički, ali azijski ljudi sisaju

25 Od kada se pridružio Karasunu, postao je više poštovan prema svojim višim razredima Sugawara i Asahi, kao i više prihvaćajući ljude čije se sposobnosti i / ili pogledi razlikuju od njegovih poput Tsukishima, i ponovno je shvatio važnost timski rad i međusobno povjerenje.

26 On i Hinata često se međusobno natječu u trivijalnim stvarima, poput prvog dolaska u teretanu. Čak zadržavaju i svoj broj pobjeda i poraza. Kageyama 32 pobjede, Hinata 30 pobjeda.

27 Trenutno je izabran da trenira u svim japanskim trening kampovima za mlade i postoji velika mogućnost da u budućnosti postane dio Japanske nacionalne odbojkaške reprezentacije.

28 Njegov seiyuu, Ishikawa Kaito, je ujedno i seiyuu za Nine, lik iz animea Zankyou no Terror. Broj devet je Kageyamasov jedinstveni broj.

29 Njegov se rođendan preklapa sa zimskim solsticijom 22. prosinca, što je najkraći dan i najduža noć u godini što je u suprotnosti s Hinatasovim rođendanom koji se događa u ljetnom solsticiju, 21. lipnja, najduljem danu i najkraćoj noći u godini.

30 Što se tiče imena Kageyamas, Furudate je napisao: 'Dao sam mu to ime sa slikom' snažne sjene 'i' leteći 'na umu.'

31 U intervjuu za Furudate o Kageyamasovom karakteru, Furudate je napomenuo kako smatraju da se Kageyama dobro ispostavila.

32 U prvoj anketi popularnosti koju je proveo Weekly Shonen Jump, Kageyama je bila na 1. mjestu. Međutim, u drugoj anketi popularnosti bio je na 3. mjestu.STATISTIKA

VLAST 4/5
SKAKANJE 4/5
IZDRŽLJIVOST 5/5
IGRA OSJEĆAJ 5/5
TEHNIKA 5/5
UBRZATI 4/5


VISINA I POGLAVLJE
FINGERTIP VISINA : 239 cm
PRIKLJUČAK : Šiljak 337 cm / blok 320 cmako imate mišljenja ili
ako postoje greške,
molim te obavijesti me !

Ažurirano
10. 12. 17.