Facebook objavljuje rat Snapchatu s Jazzy novim filterima za lice.

Ako ste se pitali zašto svi ti smiješni filtri za fotografije u posljednje vrijeme začepljuju vaš feed vijesti, onda je ovo razlog zašto ...


Svijet filtera za fotografije za fotografije postat će još veći jer će Facebook pokrenuti vlastitu samostalnu aplikaciju koja će konkurirati Snapchatu.

Tvrdi se kako se Facebook-ov tim za dijeljenje prijatelja nada da će novi alat pomoći u povećanju angažmana korisnika te rade na razvoju novog alata nakon što je div društvenih medija kupio aplikaciju MSQRD.Čitaj više! 7 tajni WhatsAppa o kojima morate znati

Stormzy

oduzeti hodajući mrtvac

Besplatna aplikacija ima desetke živih filtera koji se mogu koristiti za videozapise i fotografije. Filtri pokrivaju sve, od 'maski' slavnih osoba do lica životinja, emojija izmeta i nekoliko čudnih stvorenja.


Pošteno je reći da su Snapchat filtri, koji koriste tehnologiju prepoznavanja lica koja korisnicima omogućuje da sami nanose različita lica, postali pomalo fenomen u posljednje vrijeme.

Od uplakanih očiju, do drskog psa koji maše jezikom, pa čak i do smiješne značajke 'zamjene lica', zapanjujući filtri postali su viralna senzacija s obiteljima i poznatim osobama koje svoje kreacije dijele na internetu.


Čitaj više! Znate li za Twitter Secret Keyboard?

Sada se Facebook nada da će se uključiti u akciju, pa su čak napravili poteze kako bi napravili jazz vlastite značajke kamere na društvenoj mreži, uključujući naljepnice i crtaće crteže.


Dakle, hoćete li skakati s filtera za lice? Definitivno ćemo biti!