Dnevnici pelena pelena

TI ČITAŠ


Dnevnici pelena pelena

Non-Fiction

Život nikad nije lak, ali za Lauren Johnson život je bio posve druga igra s loptom. Budući da je crna, patuljak i siroče, više od svega željela je ljubav, sreću i mjesto za poziv kući. S 14 godina mislila je da joj dan nikad neće doći, sve dok nije upoznala ...

#ABDL #usvojen #igranje uloga #dojenje #tata #pelena #infantilizam #međurasni #mamica #orphangirl #rasizam #regresija #tbdl #istinita pričaPoglavlje 1

20,3K 176 22 Writer: darkanddiapered od darkanddiapered
po darkanddiapered Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Bio sam znatno mali za većinu ljudi svojih godina. Pretpostavljam da me roditelji nisu željeli. Nikad ne znam jesu li prosječne visine ili ne, ali svima koji su me gledali bio sam patuljak. Većim dijelom svojih četrnaest godina na zemlji letim od kuće do kuće poput nomada. Nikad ne ostanem na jednom mjestu duže od godinu dana. Volim misliti da ću za četiri godine biti sam, ali stvarnost je da nemam ni najmanjeg pojma o tome kako da se brinem o sebi i lažem ako kažem da se ne bojim. Osim toga, čini se da odbrojavanje vremena čini sporije vrijeme.

Svejedno sam se probudio ovog lijepog subotnjeg jutra isto kao i većina, trudeći se ustati iz kreveta i žaleći se da je krevet previsok. Morao bih biti sretan što sam imao krevet, bilo je i razdoblja kad nisam. Bez obzira na moju visinu, i dalje sam se popeo na pod, a zatim nastavio prema kupaonici koja je bila zauzeta. U mom životu postojale su dvije ili tri stvari koje sam sigurno znao. 1 Bio sam patuljak 2 U kupatilu je uvijek bilo čekanja i nije bilo privatnosti, a 3 do sada na ovom svijetu nije bilo mjesta za mene. Ili sam tako mislio. Kako nisam mogao u budućnosti, nisam imao pojma što će mi donijeti dan, a kamoli moj život. Počeo sam kucati po vratima jer sam znao da mi je mjehur jednako malen i da me neće dugo izdržati. Baš kao što je džin ispunio moju želju, vrata su se otvorila i kupaonica je bila moja, dok naravno, netko drugi nije počeo lupati po vratima. Ničeg manje sam se oslobodio mokraćnog mjehura, istuširao se i zatim spustio niz stepenice gdje sam, kao i većinu dana, morao razbacati hranu. Nema izlazaka. Jednom kad je doručak nestao, put do moje tamnice postao sam vraški patuljak, a ni trenutak nakon što sam uspio na katu pozvan sam dolje.


Zvala se Tabatha, moja udomiteljica s dna stuba. 'Netko je ovdje da te vidi.' Vratila sam se niz stube i pitala se tko bi me mogao poželjeti vidjeti s obzirom da nemam prijatelja. Put je bio dug i naporan za moje kratke noge, ali bio sam nagrađen odgovorom na sva pitanja nakon što sam stigao do dna.

Bok, Lauren Im Elizabeth ', rekao je lijepog lica i prijateljske ruke.


A Im Wyatt ', rekao je drhtav glas i zamagljenu ruku. Osmjehnula sam se i pristojno odmahnula rukama, ali bila sam sasvim sigurna da je radoznalost pisala po cijelom licu dok sam se predstavljala.

Rekao sam vrlo nepristojno, bio sam zaintrigiran i pretučen zbog njih želeći me upoznati kad je Tabatha presrela moje misli.


Ohhh, to su šetači, zvali su jutros tražeći posjetu i to sam zaboravio reći za doručkom ', objasnio je Tab. Nemojte me krivo shvatiti, bila sam uzbuđena i Tab je bila simpatična osoba, ali nisam cijenio ovo last minute objašnjenje. Ponovo sam se nasmiješio pokušavajući sakriti odvratnost kad je Tab najavila da će nas ostaviti na miru da razgovaramo. Odvela sam simpatični par do studije i zatvorila vrata iza, ali ne znajući što da radim ili kažem, nespretno je sjedila u tišini.

Dakle, Lauren, reci mi o sebi ', pitala je Elizabeth. Bila je lijepa, otprilike 5 9 s dugom kovrčavom smeđom kosom i plavim očima s pjegama. Izgledala je vrlo majčino s velikim grudima i širokim bokovima dok je još uvijek imala općenit vitki i ražnjivi okvir. Navukla je plavo-bijeli šljokasta haljina koja je pojačala boju očiju. Bila je vrlo suptilna, ali vrlo šik što mi je dalo općenito dobar dojam. Nagradio sam je svojom pozadinom.

Pa, imam 14 uhh u 8. razredu. Nije baš atletski s obzirom na moj stas, ali ja sam definitivno knjigovezac. Ja sam prvih 5% moje klase s 4,67 GPA, a moj omiljeni predmet je engleski. ' Dosadno mi je spavati, ali to je tražila. Nasmiješila se i nasmijala se.

Dušo, zamolio sam te da mi kažeš o sebi da me ne nagovoriš ili ne dobijem svoj pečat odobravanja na temelju akademika. Sve je to sjajno, ali reci mi o tebi. ' Bio sam glup na udaru kao što neko može zamisliti, jer nisam bio sasvim siguran što traži. Ako mi to više nije govorio o sebi, onda ne znam što je. Skeptično sam pogledala supruga Wyatta, a on mi je uzvratio. Elizabeth se pokupila na vibracije i odgovorila. 'Dobro, idem prvi. Im Ellie radim u bolnici Baylor u Dallasu kao anesteziolog uhm. Volim country glazbu, volim kuhati i volim svog muža Wyatta s kojim sam bila u braku 7 godina. Volim ići na pecanje i blato, i sve što uključuje velike aktivnosti na otvorenom. Kad ne radim nijednu od ovih stvari, mogli biste me naći kako kupujem ili putem interneta ili u trgovini ili se uvijem čitajući knjigu pored vatre. ' Nasmiješila sam joj se temeljitom objašnjenju tko je i pitala se tko sam točno.


Priča se nastavlja u nastavku

Promovirane priče

Također će vam se svidjeti