pelene priče

TI ČITAŠ


pelene priče

slučajan

slučajne priče o pelenama s interneta

#pelena #priče #wetpantspelene na spavanju

20,9K 36 3 Writer: diaperboy657 od pelena657
po diaperboy657 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Uvijek sam volio piling svoje hlače. Kad mi je bilo 8, otišao sam u kuću prijatelja i sjeo na njegov krevet i primijetio da na sebi ima plastični lim. Pitao sam ga i on je rekao da ponekad porivi krevet. Nisam bio krevet, ali svidjelo mi se pa sam mu rekao 'Ne brini, piškam i krevet noću', i drago mu je što je pronašao nekoga poput njega.

Pitao sam ga nosi li pelene i on je odgovorio ne. Pitao me i rekao sam mu da nisam, ali želio bih. Potom me je pitao jesam li popio ja dok spavam i rekao sam mu da jesam jer sam mislio da je to isto, ali rekao mi je da je samo piljio u krevet, ali ne i da pije. Zamolila sam ga da me pozove da prespavam kako se ne bismo brinuli jer oboje piškamo, a on je rekao da je to u redu.


jadna ana na engleskom, prvo poglavlje

Dan kad sam otišao u njegovu kuću da spavam išao sam noću. Njegova majka nije znala da sam ga 'ocrnila', ali je ostavila plastični lim ispod mog kreveta. Nije imao plastični lim. Pojeli smo, a onda smo otišli u njegovu spavaću sobu da se igramo. Moja prijateljica i ja složile smo se da nećemo ići u kupaonicu pa ćemo obojiti piling kreveta, a ako se itko od nas probudi mokar, a drugi na suhom, suh bi pikirao sebe.

Malo smo se igrali. Tada je njegova majka nazvala Thomasa mog prijatelja i zamolila ga da izađe. Otišao je, a onda se vratio sav crven kao rajčica. Igrali smo se s vlakovima i kad sam pogledao dolje primijetio sam da nosi pelenu. Pitao sam ga o tome i on je počeo plakati i rekao da ih nikada nije nosio, ali majka ih je kupila za spavanje.


Rekao sam mu da se ne brine i otišao sam tamo gdje je njegova majka i rekao joj: 'Imam mali problem da ponekad piškam po krevetu noću i ne želim da Thomas zna, pa imate li pelene ili nešto drugo?' A ona mi je rekla da i obrijala me. Zatim mi je rekla 'reci Thomasu, on se neće htjeti nasmijati, možeš se međusobno podržavati', a zatim sam otišao u sobu.

Skinuli smo hlače i igrali se u pelenama. Pelene su imale povučen rep na leđima. Moja pelena imala je lavovski rep, a njegov tigrov rep, a na prednjoj strani lice životinje. Tako smo igrali da sam lav i da je on tigar. Zatim smo otišli spavati.


Sutradan sam se probudio prvi i suh. Pokušao sam piškiti. Morala sam se gurati dok nisam zavirila u krevet. Zatim još malo gurnem i potučem se. Guram sve više i više i nastavim piškiti i grickati pelenu. Zatim sam se vratio na spavanje.

Kasnije me Thomas probudio i rekao mi 'Hej! Mislim da je lav navukao hlače. Pitao sam je li on ogolio pelenu, a on mi je rekao da jeste. Pitao sam ga da se javi, ali on je rekao da ne mora ići. Zavirio sam još malo i on je rekao 'hej! Ti si zavirio 'i primijetio sam kako se na lavovoj grivi pojavljuje tamni krug.

vrste zemaljskih anđela

Otišli smo doručkovati i Thomassova mama je došla da nas presvuče. Zamolio sam je da me prebaci u drugu pelenu i ona me je stavila u tigrastu pelenu.
Doručkovali smo, zatim se igrali i onda je došla moja mama. Thomassova mama rekla mi je da mi mora skinuti pelenu. Zavirio sam dok smo ga trebali izvaditi i otišao kući.