Dbz Smut

1,5K 17 12 Writer: sesshomarumate sesshomarumate
po sesshomarumate Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Sva je zasluga TFS Team-a s četiri zvjezdice i provjerite njihove smiješne


Android 17 POV

Polako sam otvorio oči i izašao ispred mene dr. Gero s ozbiljnim licem i znao sam da je u dubokom sranju. Tada sam se pitao odakle god da želim vidjeti djevojku koju volim. 'Pozdrav, dr. Gero kako ste danas', rekao sam robotskim glasom.Pa to je .... novo '

Samo sam zabrljao s tobom, čovječe. Šta ima doktore?' 'Oh, evo ... dobro jutro android 17.' Čovječe prema mojoj bazi podataka, prošlo je dosta vremena otkad ste nas posljednji put isključili. ' 'Mislite otkad ste me pokušali uništiti.' - rekao je pomalo bijesno.


Da, doc i ja smo se rastali oko datuma. ' 'Jednostavno, svaki put kad bi razgovarao, ubio me! Ubij me! Ubij me!' 'Nešto s mojim sluhom. Ipak mislim da je nestalo. '

Pa, pretpostavimo da vas samo treba isključiti i ponovo uključiti. ' „Hmm. Kako da dat. Probudit ćete i moju sestru i y / n '' ne, tražim samo vašu pomoć u dobi od 18 godina, y / n će se aktivirati kasnije ako nam treba dodatna pomoć. '


Dovraga, ima je aktivirati je li mu se sviđa ili ne.

Wow. Mustve se našao u nekom sranju. ' ja nagib pričekaj da ubiješ stari đir.


mistični glasnik engleski tekstovi

Ovdje. pusti me da uđem u to. ' - rekao je nepoznati glas. Pogledao sam prema vratima.Pakao ja da.

robin x čitač

tup udarac „Ágh! Sad moje zapešće! Glas je rekao.

Osvrnuo sam se u 18, izašla je pogledala me tada Gero. Pozdrav, dr. Gero Kako ... započela je saiana robotskim glasom da vidim što sam tamo učinio. on ima ja je li se prvi hmm y / n nasmijao na to. 'Već sam to napravio.' Hvalio sam se.

Uh. Kretenu! To smo trebali pretpostaviti zajedno! ' 'Znam. Ali, nisam mogao sebi pomoći. ' Ne to ja sranje.


Što god. Zatim je pogledala Gera. 'Što želiš?' 'Pa, sine Gokusovi drugovi * trenutno kucaju na naša vrata *!' - viknuo je kraj. Konačno mi mogao ubiti sina Goku y / n bi uživao u tome.

tup udarac tamo je opet bilo.

AUGH, MOJ DRUGI PISMEN! ' 'ISUS! Upotrijebi rame! '

Gero je počeo hodati, a zatim je razgovarao. Nakon malo ... oklijevao je. * incident * ranije danas, izgubio sam android 19. I moja 18 godina ga je prekinula. I jedino o čemu sam mogao razmišljati bilo je držanje y / n i ponovno poljubac njezinih debelih usana. 'Čekaj malo ... Sagradili ste još jedan android?' Tada sam nešto smislio.

Čekaj ... je li to bio * debeli klovn * stvar? Mislio sam da je to šala! '

Pa, jasno da je bilo. Mrtav je govor o androidima gdje god želim vidjeti svoju bestie. ' 'Aktivirat će se kad treba, ali još važnije je da smo mrtvi ako ne-- to me je razbjesnilo, ali pretvorilo se u zbunjenost kad sam mu ugledao glavu.

Vau, uspori. Jeste li za android? ' 'Sranje, ti si android! Kako si to uopće učinio? ' 'Izvadio sam mozak i ubacio ga u ovo tijelo. Rekao je to kao normalnu stvar. 'Kako?' 18 pitao. „Ja --... ha. Kako sam to učinio? ' Čuo sam kako se zupčanici okreću u glavi. Pun namjera.

tup udarac

Agh! Sad moje rame! ' 'Mislim da je napravljen od neke vrste metala!' Tako. Imamo zabavu? ' A sada ih je više. 'Mora biti. Jer kasniš. ' 'Samo zbog tog bratsa konstantnog vraćanja!' Novi glas je rekao, sviđa mi se već. 'Zato što ste poletjeli 200 milja dalje od sjevernog grada!'

A ja ću vam staviti ruku 200 milja uz glavu! ' 'To nema smisla!' Tu su glasni čak i s vratima među nama. Isuse, glasni su ... ponekad zaboravim da su blizanci. 'Sjajno. A sada je Vegeta ovdje! 17! 18! Vas dvojica optuženi ste za uklanjanje! '

Shvaćam odmah. Ali prvo, moramo razgovarati o pitanjima povjerenja u teze, jer imam čudan osjećaj da ćete nas nakon što ih ubijemo opet isključiti, a ne aktivirati. A ni sam ne znam kako. ' 'Zašto ... s ovim daljinskim upravljačem, naravno!' Ima 'Oh...! Misliš * ovaj * daljinac? ' Zgrabio sam ga tako brzo da nije imao vremena reagirati.

dipper x pacifica sex

Ali ... vidite, tu je samo daljinski upravljač! ' divlji 'Ne bih ti pokazao pravu stvar, hah! Ali, uh ... treba mi udaljeno leđa. To su bile moje majke. ' Dosta mi je bilo njegovih sranja, da mi vrati djevojku i osigura da nas nikad više ne isključi.

Oh, ne brini. Imajte čvrsto * čvrsto *. Tada sam ga zgnječio.

Je li vam ruka samo krenula, brate? '
'Misli, uspjelo je!' Rekao sam nasmiješivši se.

Dio dvoje uskoro dolaze molim vas ponesite sa mnom i biti pacijent. Hvala