Danganronpa Oneshots

TI ČITAŠ


Danganronpa Oneshots

slučajan

Ok, neki od ovih ovdje bit će vaš slučajni Makoto Kyoko i sranje, ali tada će se preletjeti juri i Yaoi poput Sakura Hine ili Hiro Leon-a, a što ne. Uživati! UPDATE I d o D a n g a n r o n p a! Ja sam l o d o ...

#alldanganronpacharacters #boyxboy #boyxgirl #characterxreader #dodvoravanje #danganronpa #danganronpa2 #danganronpaone-snimke #danganronpaoneshots #doktor #DR1 #DR3 #girlxgirl #limun #LGBT #monokuma #monomi #oneshots #slučajan #sdr2 #superdanganronpa

LEMON Kiibo Ouma

13,2K 131 449 Writer: NekoNessa napisao NekoNessa
po NekoNessa Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Nakon toliko vremena. KONAČNO sam zaobišao gledanje DR V3. I IMA LJUBAV S OVOM DOSTAVOM K?
-

Samo još jedno pitanje u redu ?! '


linksadss

Ne! Molim te, ostavi me na miru! '

Ljubičastoplavi dječak ne bi prestao slijediti robota uokolo, a robot se pomalo namrštio, ali uglavnom frustrirano.

Imaju li roboti kvočke? Mogu li osjetiti zadovoljstvo ?! ' - upita, klečeći do mjesta gdje bi bio član Kiibosa. Kiibo je pocrvenjeo i podupro se.

Ah! To je n-nije bitno za ništa !! ' - rekao je, počevši hodati drugim putem. Ouma se namrštio i uhvatio se za robote s prednje strane, natjerajući ih da obojica padnu dolje.

Kiibo je osjetio kako mu se lice zarumenilo. 'Pusti me!' - viknuo je i Ouma se nasmiješio.

Tek dok ne odgovoriš na moje pitanje, rekao je dok je približavao lice drugima. Kiibo je osjećao kako mu se ružičasto okreće kad se okrene.

S-prestani ... - rekao je prije nego što ga je nešto dodirnulo usnama. Kad su to učinili, oči su mu se proširile vidjevši da je manji dječak razbio usne o njegove.

Ouma se povukla s malim hlačama. 'Čovječe, tvoje su usne toliko mekše nego što sam i mislio! I imaju okus poput meda. 'Rekao je da liže usne.

Kiibo je široko pogledao dječaka prije njega.

He - što je to bila ... «opet je odsječen, a drugi je prebacio zupčanik kako bi mogao doći do ostalih vrata. Kiibo je dahnuo i ugrizao usnu.

Ostavite me na miru ... «izdahnuo je, a jauk je pobjegao iz usta. Pokrila mu je usta, a Ouma se odmaknuo i spustio pogled na posao koji je obavljao.

Znači roboti osjećaju zadovoljstvo ?! Pa gdje je kurac? ' Uzbuđeno je upitao oko sebe kako bi nešto otkrio čemu se nada. Kiibo nije protestirao, još uvijek crven u licu kad je shvatio što je Ouma učinio.

To je bilo kad je Ouma pronašao gumb u blizini područja Kiibos. Pogledao je Kiiba koji je ludo zacrvenio.

zenyatta x čitač

Ne bi to trebao učiniti! Rekao je posramljeno i frknuo. Ouma je pritisnuo tipku i dugo je razmišljao, štap u obliku penisa je izašao. Ouma je utonuo u ono što je vidio. Ima nekakvu masnu tekućinu koja se slijeva iz njega.

Nešto ga je uzela prstom i zabila ga u usta. Zatvorio je oči dok mu se na licu pojavilo rumenilo, a iz usta mu je izlila drolja.

Ima ukus slatkiša i ima teksturu stvarnog sjemena! Vjerojatno ga mogu koristiti kao mazivo ako želim - rekao je i Kiibo je od neugodnosti prekrio lice. Nikad prije nije pritisnuo taj gumb, ali njegov je tvorac rekao što radi i koristi ga samo ako nekome vjerujete da 'voliš'.

Kiibo je tada osjetio nešto mokro do vrha i zabio se preko svojih robotskih ruku, samo da vidi kako Ouma daje mačiće kako liže mokri vrh dijela robota. Dahnuo je kad je Ouma odjednom omotao usta oko vrha i zagrizao za glavu, dajući sve od sebe da sve podnese.

S obzirom na to da su bili skriveni između nekoliko ormara i stolova i u stražnjoj sobi u koju je bilo tko mogao ući, lagano je uključio Kiiboa, ali bilo mu je svejedno. Ouma je pogledao Kiibosovo lice i nasmiješio se, šuplje obraze dok je bobao glavom usisavajući metalni organ.

Okusio je okus. Obično je sperma okusila slano, gorko i bilo je grozno, ali ovaj put je htjela okusiti, želeći sve. Na licu mu se pojavio mali nijansa ružičaste boje kada ga je lagano stegnuo.

Kiibo je dao sve od sebe da ga ne iskoristi. Ne da bi ga dečko duboko grlio, ali zapravo je to utvrdio mnogo teže nego što se očekivalo.

Kad je Ouma osjetio kako kurac u ustima trza, povukao se, zapravo čula nešto tamo, a onda su roboti mali stenjali. Čuo je zadihavanje, zvučalo je kao da želi više. Ouma se nasmiješila kad je opet pošao poljubiti Kiiboa, iznenađen što je osjetio drugi poljubac s jednakom snagom.

Kad su se odvukli, Kiibo je primijetio udubinu srednje veličine u vlastitim hlačama. Bilo je to oko istog područja koje mu je pružalo međunožje, pa ga je nespretno protrljao, ali ako je i dalje napravio dječačić s ljubičastim dlakama.

Y-ne morate to učiniti. '

Ali ja to želim. ' Kiibo je prekinuo dok je otkopčao hlače i izvukao člana iz bijelog spremnika. Ouma zažali jer mu je lice postalo ono crveno na crveno.

Kiibo je pomicao ruku gore-dolje radeći jedini pokret koji je doista moguć organom. U početku polako, smatrajući da mu je on novi, ali rastao je malo brže.

Idi brže n-sad! ' Vrhovni vođa slučajno je povikao. Kiibo nije slušao i samo je omotao usne i odmah digao glavu gore-dolje, radeći isto kao i Ouma.

Ouma je zastenjao i odbacio glavu unatrag dok je držao kosu za Kiibosovu glavu. Kiibo je lagano stegnuo okus slanog precuma koji mu ide niz grlo.

Ouma se osjećao kako se približava, pa je povukao Kiibo-a za kosu, osjećajući kako se nadolazeći orgazam smirio. Kiibo je osjetio pocrvenjelo lice shvaćajući što je učinio.

Ouma je zatim polako gurnuo Kiiboa dolje i stavio na njega obloge dok je robot kurac rupom stisnuo.

Odgovorili ste na sva moja pitanja kako sam do sada mislio, sada imam samo još jedno ... ', izdiše je, gledajući u robotske oči. Kiibo je zurio u leđa, čekajući da progovori manji muškarac.

Želiš li da te jašem? ' - tiho je upitao i Kiibo je osjećao kako mu lice blješti jarko crveno dok skida pogled, ali Ouma povuče glavu natrag, prisiljavajući robota da ga pogleda u oči.

A ti? ' - upita, lagano se odgurnuvši, vršak robota ulazi u njega. Skoro se srušio od toga, osjećajući kako mu ruke drhtaju.

Onog trenutka kad je ugledao Kiibo kimnuvši glavom, srušio se, spuštajući ih obojica. Kiibosove su se oči odmah zatvorile jer je na licu imao najprisutniji izraz lica, dok je Ouma padao drolja niz bradu, otvorenih očiju i jezika koji mu je visio iz usta.

Ahh! Ti si tako velik ', rekao je Ouma dok se podizao i lupkao unazad, ponavljajući to iznova i iznova. Kiibo nije razumio kako da opiše taj osjećaj.

Isprva je osjećao da Ouma krši njegovo tijelo, ali što je dalje išlo, to se osjećalo sve normalnije. Oboje su bili mužjaci, Kiibo je bio programiran tako da samo onu tipku pritisne njegova prava ljubav, ako je itko drugi pritisnuo, ništa se ne bi dogodilo i to je bio čovjek i robot. A ipak se to i dalje osjećalo ispravno.

To je kad je Ouma ispuštao izuzetno glasno jaukanje, gotovo zvučeći kao vrisak zadovoljstva. Kiibo je želio ponovno čuti taj zvuk, pa se svaki put zakucao kako bi ga pogodio. Ouma je vidjela zvijezde.

O bože moj Kiibo, mislim da ću se spermati .. «Rekao je između jauka i hlača bez daha. Kiibo je također osjećao osjećaj u svom želucu robota, nešto što nikad prije nije osjećao.

To se dogodilo. Ouma se stisnuo oko hladnog, vlažnog, dugog i debelog kuraca dok su mu bijela užad udarala u prsa i robota. Crvenilo na licu ljubičastoplavih dječaka nikad nije nestalo. Brojao je sve dok robot nije duboko ušao u njega, vjerojatno će izgubiti glas s posljednjim glasnim stenjanjem koje mu je napustilo grlo.

Ouma se slabo spusti s njega i prisloni mu ruku na dupe, osjećajući kako sperma curi niz bedro. Zadrhtao je, ponesovao ga nekim ustima i lizao ga. Uživao je u ukusu dok su mu oči blistale.

Ukus poput chrve. ' Promrmljao je namignuvši Kiibou koji je opet pocrvenjeo.

Želiš li okusiti sebe? ' - upita Ouma, dršćući magarca u Kiibo, sperma je još polako curila. Kiibo je lizao neke koji su mu bili okrenuti prema bedru, zbog čega je Ouma drhtao.

Ne volite li dobar okus? ' Rekao je, okrećući se i milujući lice robota, koji se okrenuo i klimnuo glavom. Ouma se nasmiješio i napokon uletio u san, padajući na Kiibosovo rame.

-

Hej Kiibo .... zašto držiš Oumu u rukama. I zašto je izbačen ?! ' - rekao je Kaede očito prestravljen. Kiibo se smrznuo i pocrvenio, skrenuvši pogled.

Pakao će ti kad se probudi. ' - rekao je dok je brzo koračao do svoje sobe i zatvorio vrata.

Kaede je stajao ondje, s malim krvarenim nosom

Dobro onda.'