cameron dallas zamisli / preferencije

TI ČITAŠ


cameron dallas zamisli / preferencije

fanfiction

* Većina tih preferencija / slika već su od tumora *

rob ahsoka tano

mljeti na mene.

7,9 K 90 15 Writer: lovemeharryx od lovemeharryx
po lovemeharryx Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

ovo je i od tumblr-a ..: p Većina mojih zamisli / preferencija bit će iz tumblr-a jer nemam vremena za pisanje .. oprosti!- cassidy:

prljave ruže su crvene šale

Beba mljeti na mene. ' Pjevao sam dok sam ulazio u dnevnu sobu u Cameronsu. Nasmijao se sa svog položaja na kauču. Nastavila sam pjevati ostatak pjesme i bezumno plešući okolo. Jednom kad je pjesma bila gotova, zastala sam na trenutak da bih uhvatila dah. Cameron je potapšao točku na kauču pored njega i sjeo sam, dobro, više nalik na ploču.
'Ples je puno vježbanja.' Prigovarao sam.
'Mogu li raditi taj ples koji znate?' Cameron je govorio dok je skidao pogled s televizije koja je puštala ponavljanja crtanih filmova. Pogledala sam ga i razigrano se nasmijala.
'O, znam. Vidio sam vinovu lozu. '
'Ali nikad u stvarnom životu, evo, dopustite da vam pokažem.' Cameron me zgrabio za ruku i povukao me s kauča. 'Samo lezi ovdje.' Uputio me da otvorim dio na podu.
'Hoće li ovo biti sigurno, zar ne bih ustao da te gledam?' - pitao sam potpuno zbunjeno što se događalo kroz planove dječaka.
'Nije nužno.' Nasmiješio se. Legao sam na pod i promatrao ga kako diže pjesmu na youtube sa svog telefona. Na djelić sekunde udaljio se od moga pogleda. Tek što je pjesma počela svirati, sletio je iznad mog tijela i počeo plesati.
'CAMERON!' Dahnuo sam. Počeo se smijati i moje se lice pocrvenjelo od neugodnosti. Jednom kad se zaustavio, brzo sam ga odgurnuo od tijela i brzo ustao izlazeći iz sobe.
'Da, znate da vam se svidjelo!' - viknuo je Cameron iz dnevne sobe s osmijehom na licu.
'Znam!' Viknuo sam. Napokon sam ušao u dnevnu sobu nakon što sam se smirio. 'Nikad više to ne radi!' Nasmijao sam se. Sjeo sam nazad na kauč i gledao kako se Cameron rasplače u smijehu nad mojim komentarom