Animirani parovi

TI ČITAŠ


Animirani parovi

fanfiction

Animirani parovi. VLASTIM Ništa

lažljivi otome prolaz

LEMON Soma Erina: Njegovo

15.8K 86 8 Writer: vybz-kartel od vybz-kartel
po vybz-kartel Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

njegovNakiri Erina je bacivši pogled preko ramena vidjela da su joj ruke vezane onom dugom bijelom platnom koju je uvijek vezao za ruku.

Je li on tu stvar uzeo sa sobom? Vjerojatno?


Je li to koristio na svim djevojkama koje je zaveo? Tko zna?

Međutim, to su bila pitanja za drugi dan. Pravo je pitanje ipak bilo kako se u ime pakla ponovno našla u ovoj situaciji?


O da, tako je .... izgubila je Shokugekija ... njemu.

Yukihira Soma! Ovaj razneseni čovjek!


Podižući glavu sada, promatrala ga je u čistom prkosu. Nije mogla vjerovati; taj se gubitak nije trebao dogoditi. Nikad u životu nije izgubila! A sada, zbog svoje samopouzdanja, cijela će večer biti njegova igračka ...

Soma joj se razigrano nasmiješila, uživajući u nikad umrijetom stavu koji mu je ona davala. Zakleo se da je ona jedina žena koja se prema njemu ophodila ovako. Nije mogao pomoći, ali malo se uzbudi. Večeras će definitivno biti zabavna.

Sada potpuno vezanih ruku nagnuo se leđima iza njezina uha, pazeći da mu vrući dah usipa na nježnu kožu. Toplina joj je odmah otkucala uhu i nagnala Erinu da zadrhti.

Uživat ću u tome da se šalim ... '


Erina je ugrizla donju usnicu, a srce joj je trkalo po izboru riječi.

L kao kvragu! Nikad ti se ne dam! '

jack dail snapchat

Soma je na to lagano kimnula. Nije promijenila ni jedan zalogaj, to je mudra osobnost. Probijajući se iza njezina ukusnog straga, okrenuo se i malo preglasno pogledao zadivljujuću ženu ispred sebe, gledajući je gore-dolje. Erina skrene pogled s njegovog intenzivnog pogleda, natjeralo ga je da bijesno pocrveni.

Plavuša je oduvijek imala taj simpatični faktor prema Soma. Ali sada, u svojim dvadesetim godinama, bila je više nego slatka ... bila je ... neopisiva; pravi prizor. Dobrovoljni čak nije počeo prikazivati ​​tijelo koje je imalo, s njenim obilnim grudima, zavojitim bokovima, debelim usnama i umiljatim očima. Da stvar bude još gora, onaj pretjerano seksualizirani crni ogrtač koji se prilijepio za njezino tijelo poput ljepila nalijevao mu je usta. A onda se u njezinoj haljini pojavio onaj prorez koji je naletio na njezinom mesnatom bedru ... Bože, to ga je izluđivalo. Cijelu se borbu borio da oči ne zaostanu.

Nije bio čovjek gonjen požudom ili nečim sličnim, ali Erina ga je čvrsto držala. To nije mogao poreći, ali istina, trenutno je vjerojatno držala svakog čovjeka na svijetu.

Soma nije iznenadila što je ona doslovno najtraženija žena u njihovoj eri, s pravom je rangirana po više časopisa. Iznenađujuće uspješna ljepota koja je mogla nadmudriti i samu Afroditu, a u tako mladoj dobi Erina je cijeli svijet stajala pred nogama.

To nije trebalo reći da i sam nije bio traženi čovjek. Jednako je uspješan poput plavuše otkad je završio njihovu poznatu kulinarsku školu. U stvari, količina žena koja se tijekom godina bacala na njega praktički se približavala beskonačnoj.

Međutim, uvijek je postojala jedna žena koja nikad nije upala u njegov dječački šarm, njegovu nesvakidašnju sposobnost da bude nevjerojatno savršen i svoje zapanjujuće kuhanje.

Ta žena je Nakiri Erina, čak i ako ga ona želi ...

Nije se mogao suzdržati da se nasmije ... i evo ga sada, poklon umotan u lijepu usku crnu haljinu, a uskoro će biti sve njegova za noć.

Osjećajući se od svog neugodnosti, Erina ga je pogledala. Ako je mislio da će ona zajedno s ovim surađivati, došao je još jedna stvar. Neće joj biti lagan laž kao što je bila sigurna da je to svaka druga žena u njegovom životu.

Promovirane priče

Također će vam se svidjeti