Štreber i njihov nasilnik

3,2K 3 5 Writer: LukePowers od LukePowersa
po LukePowers Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Jedna od mojih najdražih pjesama ^^


Danas je bio ponedjeljak i dogodilo se nešto nevjerojatno. Ukrcao sam se u autobus i sjeo s Lee koja se nasmiješila Jasonu koji je bio nekoliko mjesta gore: 'Čemu se smiješ?' Pitao sam: 'Jason ima isti set boksera od svoje 13 godine, pa je moja mama odlučila da mu treba novo rublje. Izbacila je njegove stare bokserice i otišla u trgovinu kupiti nove. ' Objasnio je: 'Zašto te to čini sretnom?' Zbunjeno sam pitao: 'Kad ih je kupila, nabavila mu je gaćice poput mojih! Sada Jason nema donje rublje, osim uskog šarenila! ' Lee je rekao prije nego što se pojavio, 'Ozbiljno? O, moj Bože, to je nevjerojatno, jedva čekam da se popričam s njim! ' Nasmijao sam se. Jason nas je pogledao i sve što sam mogao je pogledati ga i provaliti.

Došli smo u školu, a Jason nas je povukao u stranu: 'Slušajte štreberice, ostavit ću vas same ako držite usta zatvorena za mene u gaćama. Ako ljudi saznaju, znam da je to bio jedan od vas, a ja ću vas vjenčati dok ne raskrvavim svaki par donjeg rublja, zar ne? Jason je pitao, 'Što god kažeš ... glupi si.' Zadirkivao sam prisiljavanje Jason-a za majicu: 'Pusti me.' Naredio sam: 'Zašto bih trebao? Nitko se ne sklanja s time da me zove štreberom! ' Ponovno je uzvratio: 'BILO SVAKO, JASON EDWARDS SE RADI ...' Počeo sam vikati dok me Jason nije pustio i prekrivao mi usta, 'Prokletstvo, toliko si neugodna! Neću te povrijediti, samo zatvori svoja debela usta. ' Rekao je skidajući mu ruku.Ja i Lee otišli smo u 1. razdoblje i rekli smo Adamu o Jasonovom nevoljnom prelasku na gaće. I on je mislio da je to smiješno. Hodali smo do naših ormara kad je Jason povikao: 'Hej Adam!' Okrenuli smo se i Jason ga zgrabio kako bi ga gurnuo licem prvo u ormarić, 'Dakle, da li da vam dam atomsku klinicu i natjeram je da je nosite dok ne stignete na predavanje, ili vam dam vrtlog, a zatim vas gurne u moj ormar za nekoliko razdoblja? ' Pitao je ne prestrašenog Adama: 'Ni jedno ni drugo. Nećeš mi ništa učiniti ili ću cijeloj školi reći o tvojim čvrstim duhovitostima. ' Nasmiješio se: 'Sine *****, rekao si mu!' Jason je vikao na Leeja i mene. Samo smo se pogledali i izljubili se od smijeha.

Jason je stvarno pocrvenjeo i zatim ljutito odstupio mrmljajući. Probudili smo se, otišli do naših ormara i podijelili se prije odlaska u razred. Sjedio sam s Ashley, a Jason je bio odmah iza mene. Stalno sam čekao da se počne vršiti maltretiranje i zadirkivanje, ali nije. Tako je! Jason me ne može povrijediti zbog njegove tajne. Prošao sam kroz cijeli razred bez da sam prvi put bio maltretiran. Hodao sam do trećeg razdoblja i prošlo je sasvim u redu, ali Jason me zaustavio na putu za ručak, 'Hej glupane.' Pozdravio me stavljajući me u zaglavlju: 'Stani!' Zahtijevao sam da mu laktovima u trbuhu kliznem iz ruke. Udario me u prepone, a ja sam pao na koljena: 'Ma daj, čak ni tamo nemaš ništa.' Uhvatio se za moju dugu kosu i odvukao me u najbližu kupaonicu.


Pusti te dupe! ' Zahtijevao sam da mu ponovo laktiram trbuh: '****!' Viknuo je puštajući mi kosu. Povukao sam se, ali on me je uhvatio za ruku i zakrivio iza mojih leđa. Zavapio sam jer je moj lakat još uvijek bio u poziciji da se dislocira ni puna dva tjedna, 'Pusti me ili ću dijeliti tvoju tajnu.' Zaprijetio sam: 'Zapravo, nećete, jedan od dragulja iz vašeg časopisa bio je sramotna vaša tajna. Zapravo sam zaboravio do danas. Provlačili ste krevet prošlog ljeta ... dva puta. ' On se nasmiješi, 'O bože, molim te, nemoj reći Ashley!' Molio sam: 'Ti čuvaj moju tajnu, a ja čuvam svoju.' Predložio je: 'Dobro, ali bolje je da ne kažeš ništa!' Viknuo sam kad je Jason pustio ruku i stegnuo mi pojas u gaćama.

O, pusti! ' Vikao sam od boli. Neprestano se povlačio sve dok se nisam podigao s tla. Zgrabio sam vrh zida i povukao se malo ublažujući bol: 'Pusti zid i pusti se da visi. Bolje će boljeti, ali onda će puknuti, ako se držite na zidu stola, samo stojite ovdje i vjenčajte se cijeli dan. ' Nasmijao se sadistički, kao i obično. Na trenutak sam pomislila, zatim uzdahnula i pustila. Odmah sam osjetio kako se rezanje i peckanje vraćaju natrag. Napeo sam se i ugrizao koljeno pokušavajući ne vikati, ali jako je boljelo. Ispustio sam niz nehotičnih vrištanja i cviljenja dok je počeo lagano da me odbija.


homestuck tavros x čitač

Kad nije dobio reakciju koju je želio, počeo me odbijati više. Povukao bi se dok nisam bio u zraku, a zatim bi me pustio prije nego što ponovno nasilno podignemo. Svaka ih je boljela više od posljednje, a Jason je ponavljao postupak. Toliko me boljelo da sam htjela plakati: 'Agh ****! ****, pusti! Oh, moj Bože, stani! ' Viknuo sam. Prestao me odbijati, ali držao mi je noge od poda. Ponovno je smjestio lijevu ruku, a zatim je pustio desnicom tako da mi je s jednom rukom dao vješati vjenčanje. Koliko je dovraga on čak i tako jak? Pitala sam se dok sam i dalje visila. Jason je uzeo slobodnu ruku i počeo mi grickati rebra. Počeo sam se nehoteno smijati i udarati nogama, zbog čega je wedgie boljelo.

Svaki put kad bih me udario, bol bi se pojačavala, gorjela sve više i više. Na kraju sam počeo jako plakati iako sam se još uvijek škakljao. Htio sam se smijati poput luđaka, ali neizmjerna bol i tok suza sprečavali su je da ustvari izađe. Prestao me škakljati nakon dobrih 5 minuta i spustio me, ali i dalje me čvrsto stezao u pojas: 'Molim te, pusti me! Ne ripaju, moj ručak je gotovo i ne mogu više podnijeti tu bol. Molim te, molim te da me pustiš. ' Molio sam se bez daha i još uvijek ne uspijevam uhvatiti suze: 'Mogu ih natjerati da puknu, a ja ću ih natjerati da ripaju.' Rekao je da me ponovo hvata za rupe u nogama i upucao me u zrak.


Ispustio sam dugo, neugodno cviljenje i još jednom zgrabio svoje privatnike. Vrištala sam i molila još nekoliko minuta prije nego što me je on opet počeo udarati. 'AGH, prestani AGH, molim AGH! Riiiip!” Pao sam na pod nakon tri jaka odskoka: 'Ha! Rekao sam ti da ih mogu otrgati! ' Rekao je da ponosno držeći moje odijeljeno donje rublje kao trofej: 'Pa, kakva bi trebala biti tvoja kazna ako me zoveš štreberom?' Zamolio me da napravim paniku, 'B-b-, ali upravo ste me uhvatili!' Prosvjedovao sam: 'The wedgie je bila samo za zabavu, ovo je povraćaj.' Rekao je da me pokupi za majicu: 'Otvori širom. Oh, i vidio sam neke klizave tragove na vašim tijesnim šapama, tako da će ovo vjerojatno biti poput ****. On se smijao

Pokušao sam se boriti protiv njega, ali nisam bio uspješan. Gurnuo mi je čitav par gaćica u usta i počeo me vući prema WC-u. Opet sam se pokušao boriti i opet sam bio neuspješan. Odvukao me u toalet, a onda mi gurnuo glavu i zaplakao. Voda mi se snažno vrtila oko glave i puno toga mi je projurilo u nos. Jason mi izvuče glavu i ispljunem donje rublje natopljeno toaletnom vodom. Počeo sam popuštati zbog groznog ukusa dok se Jason samo histerično smijao. Pokušao sam ustati, ali Jason se vratio i pretvarao se da me udara. Zavrištao sam i pao unazad, prekrivajući lice dobrom rukom: 'Dobro, opet me se plašiš.' Rekao je izlazeći.

Obrisao sam ostatak suza s očiju, a zatim polako stajao pokušavajući ignorirati jake ubode u svojim područjima. Kleknuo sam i zgrabio papirnate ručnike. Sjedio sam ispod sušila za ruke, a topli zrak mi je puhao na kosi dok sam kosu sušila ručnicima. Ustao sam i počeo hodati na ručku i stigao sam tamo samo 5 minuta za jelo. Nakon ručka Adam, Lee, Ashley i ja hodali smo do naših ormara kad nas je Jason zaustavio, 'Hej glupi i djevojka koja nije iz Lukesove lige.' Jason je rekao stavljajući Adama u zaglavlju: 'Pusti!' - zahtijevao je Adam. Jason se samo stisnuo snažnije i počeo mu davati bolnu noogie: 'Prestani ili ne kažem ljudima svoju tajnu.' Zaprijetio je Adam.

Nećeš. Otkrio sam da se ponašam na pogrešan način. Dopuštam vam da me držite nad glavom, ali više neću. Ako nekome kažete moju tajnu bolesnog mučenja, tako loše, čini mi se da je najgora stvar koju sam ikada učinio. Rekao je da udara Adama u ormarić, 'Ne vjerujem ti, lažeš.' Adam je viknuo: 'Ma da? Pa se sjećate izbora koji sam dao između nošenja atomskog klinaca dok ne dođete na predavanje ili u vrtlog i provedete nekoliko sati skučeno u svom ormaru? Eto, sada je drukčije, ostatak dana možete provesti u mom ormariću s atomskom navlakom. Ili možete provesti ostatak dana u vitrini osim u uskim šljokicama za koje znam da ih nosite. ' Rekao je Adamu.

'Što?! N-ne, ja-ne radim nijedno od njih! ' Adam je protestirao zvučeći okamenjeno. Prosvjed mu je zaradio 3 udarca u stomak i jedan u lice: 'Hoćeš izabrati jednog od njih, ili će te drugi pobijediti, a drugi će ti sutra učiniti oba.' Jason je zaprijetio kad je Adam pao u zgužvanu gomilu: 'U redu, ja radim atomsku nožicu i ormar.' Jasno je uzdahnuo, „Čekaj! Ako pustite Adama da mu ne uradi ni jednu od tih stvari, obećavam da ću čuvati vaše tajne. Ne samo ovaj, već i sve one o kojima saznajem. ' Lee je ponudio: 'Ozbiljno?' Jason upita: 'Da.' Lee je potvrdio: 'Dogovoreno! Samo idem naći nekog drugog glupanca da to učinim. Vidimo se kasnije spava. ' Rekao je Jason prije nego što je odlazio kako bi mučio siromašno dijete, koje ništa ne sumnja, a koji odgovara njegovim kriterijima.