7 minuta u nebeskoj kratkoj priči

TI ČITAŠ


7 minuta u nebeskoj kratkoj priči

romantika

Kratka priča Jessica je njezina najbolja prijateljica Slatka 16-a, a ona je uvučena u igru ​​7 minuta na nebu od strane rečenih ludih, odlazećih najboljih prijatelja. Sve je dobro i dobro, sve dok Jessica spin ne sleti na Branden, tajanstveni smeđeplavi, plavooki b ...

#brittnee #brittneestivey #raj #minuta #stivey

7 minuta u nebeskoj kratkoj priči

76.6K 76 49 Writer: LittleShrimp145 od LittleShrimp145
po LittleShrimp145 Slijedite Share
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči
Pošalji Pošalji prijatelju Podijeli
  • Podijelite putem e-pošte
  • Izvještaj o priči

Bila sam na zabavi. Ne samo bilo koja zabava, već moja najbolja prijateljica Annas Sweet 16th. I bio je velik. Ljudi svugdje, glazba koja mi odjekuje u ušima, pića i grickalice gomilaju stolove. Anna me vodila kroz kuću u kojoj se nalazila kuća, do mjesta gdje je stajala mala, neobično izolirana skupina ljudi, koja su se međusobno razgovarala i smijala. Anna me povela prema njima i upoznala me sa svima njima, uključujući dečka Annas kojeg sam tek tada upoznala, a koji je sićušnu Anu upisao u medvjeđi zagrljaj kad ju je ugledao. Slatka. Slučajno sam primijetio da oboje imaju pješčanu plavu kosu.

Joshy, ovo je Jessica, moj BFF! ' - uzviknula je Anna.


Rekao je Josh i pristojno se nasmiješio.

Uzvratila sam osmijeh.


Kako je noć prolazila, sklonila sam se držati se ove skupine ljudi, čisto zato što doista nisam željela upoznati više ljudi. Dobro sam se sjećala imena, ali toliko ih je u tom trenutku plutalo kroz glavu da sam jedva mogla razmišljati ravno. No oko 13:30, međutim, sreo sam nekoga kome je ime i lice zaglavilo u mom umu jako dugo nakon toga.

Sve je počelo kad su me Anna i njezin mali posjed odvukli u jednu od spavaćih soba - Annasovu spavaću sobu. Bila sam tamo puno puta, jer, znate, bili smo najbolji prijatelji, ali ovaj put imao sam osjećaj da nismo bili tamo samo da bismo razgovarali. U sobi nas je bilo sedam, uključujući mene i Anu. Sve dok Anna i brineta Nicole, mislim da je njeno ime objavljeno upravo ono što ćemo učiniti, počeo sam se osjećati nelagodno.


U redu, momci, igrali bismo malu igru. ' Anna nije mogla zaustaviti da joj osmijeh eksplodira na licu. '7 minuta na nebu !!'

Na te su riječi djevojke uzbuđeno cvrčale, a dječaci su vukli i vuk zviždali. Nisam imao pojma u što sam se uputio.

Ovako igra funkcionira. ' Počela je Nicole. 'Izmjenjujemo bocu kako bi vrtili bocu -' podigla je i ispraznila bocu s koksom '- i tko god kaže kapu bočice mora ući u to kupatilo', pokazala je na apartman koji je pridružio Annasovoj spavaćoj sobi. , , za 7 minuta !!! ' Ona se nasmijala, kao i Anna i druga djevojka crvenokosa po imenu Lily, prilično sam sigurna. Dječaci su samo nosili gromoglasne osmijehe, bez sumnje razmišljajući o svim stvarima koje bi mogli učiniti za sedam minuta. , , s djevojkom. Mentalno sam crknuo.

Nema pravila, ali bez obzira na to, možete raditi sve što želite! Da bi bilo zabavnije ... 'je li to bila riječ? '- odlučili smo se da se poljubite, barem jednom !! '


Bio sam doslovno užasnut. Povukao sam Anu na jednu stranu. 'Slušaj, Anna, mislim da to ne mogu učiniti. , .” Rekao sam zabrinuto.

Oh, sigurno možete !! To je lako! Nije kao da se nikad prije niste poljubili. , , imaš li?' zašutjela je, izgledajući blago neugodno.

Da, i prije sam se poljubila. ' Ali samo jednom. I to nije bilo kroz igru.

Oh to je dobro.' - rekla je Anna sa smiješkom. 'Oh, a Branden tamo ...', pokazala je smeđokoseg momka s upadljivim plavim očima '- imao je pogled na tebe cijelu noć.' Samo sam je nevjerstveno gledao. Kad se nasmiješila i namignula mi je malo pocrvenio. Bio sam. Ide. Do. Ubiti. Nju. Ponovno sam pogledao prema Brandenu i on je uhvatio moj pogled. Nasmiješio se i kunem se da mi je lice postalo crveno poput rajčice.

Igra je započela nekoliko minuta kasnije i našao sam se u krugu pored Ane i Josha. Počeo sam se nervirati. Vidite, za razliku od moje prekrasne najbolje prijateljice Ane, nisam bio tako dobar oko dječaka i velikih gužvi i igara s ljubljenjem. Bila sam tiha, izravna studentica, uvijek je studirala, ne brinući se o tome kako izgledam kad sam išla u trgovine. Sigurno se pitate kako sam se sprijateljila s Anom. Recimo samo da smo jedan dan razgovarali.

Priča se nastavlja u nastavku

Promovirane priče

Također će vam se svidjeti